گزارش «نشنال اینترست» از قدرت نیروی زمینی ایران در منطقه استراتژیک خاورمیانه

5:15 - 05 تير 1400
کد خبر: ۷۳۵۳۴۷
نشنال اینترست در مطالبی نوشت که نیروی عظیم زمینی ایران از مهم‌ترین فاکتور‌های قدرت این کشور محسوب می‌شود که مانند دیواری دفاعی عمل می‌کند.
«کایل میزوکامی»، تحلیلگر امور دفاعی و امنیتی پایگاه «نشنال اینترست» در ۲ یادداشتی که در این وب سایت منتشر کرد، به تشریح توان نظامی ایران پرداخته است.
 
«میزوکامی» یادداشت خود را در مورد توان نظامی ایران اینگونه آغاز کرد «بی شک ایران یکی از قدرتمندترین و تاثیرگذارترین کشور‌های خاورمیانه است؛ ایران در محل تلاقی چند منطقه مهم استراتژیک و اغلب ناپایدار از جمله خلیج فارس، آسیای میانه، اقیانوس هند و قفقاز واقع شده است؛ ایران در درجه اول یک قدرت زمینی است؛ در نتیجه، ایران نیروی زمینی زیادی چه در ارتش و چه در سپاه پاسداران دارد.»
 
وی در ادامه به آمار مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی در سال ۲۰۱۳ اشاره کرد و نوشت «نیروی زمینی ایران متشکل از هزاران نیروی فعال از جمله نیروی حرفه‌ای و سرباز است؛ نیروی عظیم زمینی ایران هرگونه اقدام علیه این کشور را دشوار می‌کند؛ وسعت گسترده ایران از لحاظ جغرافیایی و جمعیتی، عوامل مهمی بازدارنده هستند.»
این کارشناس مسائل دفاعی در ادامه یادداشت خود به تجهیزات و دارایی‌های نیروی زمینی ایران شامل تانک، نفربر، راکت انداز، ... از منظر آمار و ارقام اشاره کرده و نوشت که تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران سبب شد تا صنعت اسلحه ایران، خلاء ناشی از تحریم تسلیحاتی غرب را پر کند؛ از این منظر، ایران در حال حاضر دارای مجموعه نظامی – صنعتی جذابی است که طیف گسترده‌ای از نیاز‌های تسلیحاتی این کشور را تولید می‌کند.
 
«میزوکامی»،می‎افزاید جنگ‌های زمینی به طور کلی امور دشواری هستند و یکی از بزرگ‌ترین واقعیت‌های نظامی این است که جنگ زمینی در آسیا بی فایده است؛ زیرا وسعت کشور‌های آسیایی به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا از فرمول فضا به ازای زمان جهت از هم گستتن خطوط تدارکاتی مهاجمان استفاده کنند.
 
به نوشته وی، ایران دارای یک خط ساحلی گسترده است؛ خط ساحلی جنوب ایران با مسافت هزار و ۵۵۰ مایل از کل کالیفرنیا، اورگن و واشنگتن بیشتر است.
 
این کارشناس امور دفاعی همچنین می‎گوید ایران دارای مقادیر قابل توجهی امکانات نظامی در امتداد خط ساحلی خود است و نیروی دریایی این کشور به طور معمول با کشتی‌های بزرگ و قایق‌های تندرو خود در تنگه هرمز فعالیت می‌کند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *