تنها 20 درصد از مصوبات شورای شهر اجرا میشود
وی با بیان این که تولید مصوبهها در شورای شهر در غیاب مرکز پژوهشها بدون مطالعه و کارشناسی انجام میشود، خاطرنشان کرد: در نتیجه مصوبههایی از این دست قابل اجرا نیست و در صورت اجرا شاهد مشکلاتی هستیم که اکنون شهر با آن دست و پنجه نرم میکند.
نائب رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با تاکید بر این که به عنوان یکی از اعضای شورای شهر اولین انتظار بنده از هیئت رئیسه شورای شهر در سال سوم تصویب و تشکیل مرکز پژوهش های شورای شهر است، گفت: این موضوع در دو سال گذشته در هر دو دوره ریاست شورا با سهلانگاری مواجه شد. این در حالی است که تشکیل این مرکز در شورای دوره سوم نیز مصوبه داشت و شخصا تمام منابع لازم برای این اقدام را در طرح پیشنهادی ارائه دادم. حتی مرکز پژوهشهای مجلس و شهرداری را به عنوان الگو تشکیل مرکز پژوهشهای شورای شهر پیشنهاد دادیم.
این عضو شورای شهر برخوردهای سلیقه ای را مانعی برای تشکیل مرکز مطالعات شورای شهر اعلام کرد و گفت: برخی از کمیسیونها در جلسههای داخلی خود در مورد طرحها و لوایح ارائه شده جستجوهای کافی را انجام میدهند اما این تلاشهای شخصی برخی از اعضا است و در صورت انجام ندادن چنین اقداماتی مرجع یا گروهی از اعضا انتظاری برای اجرای روند پژوهشی ندارد.
تندگویان با اشاره به این که هیئت رئیسه باید آماری در مورد مصوبههایی که در عمل اجرا شده است، ارائه دهد، عنوان کرد: از دید من شاید تنها 20 تا 25 درصد از مجموع مصوبههای شورای شهر اجرا میشود. اما از نظر مکاتبات شهرداری بسیاری از این مصوبههای را پذیرفته اما در عمل چیزی دیده نمیشود.
وی ادامه داد: به طور مثال در مورد سازمان زیباسازی از همان روزهای ابتدای شورای چهارم هم تذکر و هم طرح برای ساماندهی تابلوهای تبلیغاتی و تعریف سامانه ای در این مورد ارائه داده ام تا از طریق کد رهگیری آدرس تابلو، مجوز آن، شرکتی که آن را نصب کرده است و هزینهها به منظور شفافسازی ارائه شود. بعد از دو سال پیگیری در حالی که مصوبه نیز در این مورد وجود دارد اجرای این سامانه بر زمین مانده است. نمونه هایی از این دست در میان مصوبه های بر زمین مانده شورای شهر زیاد است.
تندگویان در پایان بر نظارت همراه با اجرا برای مصوبه های شورای شهر تاکید کرد.
انتهای پیام/