چرا کوکو سبزی وا میرود؟
برای اینکه یک کوکو سبزی شیک و مجلسی درست کنید، باید به نکاتی توجه داشته باشید.
خبرگزاری میزان -
_ نمناک نوشت: کوکو سبزی یه غذای خوشمزه و در بین انواع کوکوها دارای پرطرفدارهاست که طرز تهیه آن علاوه بر ساده بودن دارای نکاتی است که حتما باید رعایت شود تا کوکو وا نرود و بسیار شیک و مجلسی سرو شود.
برای وا نرفتن کوکو سبزی چه باید کرد؟
از تخم مرغ بیشتری استفده کنید.
از تابه نچسب مناسب استفاده کنید.
برای وا نرفتن سبزی مقداری آرد به آن اضافه کنید.
روغن برای سرخ کردن کوکو باید کاملا داغ شده باشد.
ابتدا تخم مرغها را جداگانه هم بزنید و بعد سبزی را اضافه کنید.
از مقدار خیلی کم جوش شیرین برای وا نرفتن کوکو سبزی استفاده کنید.
اگر سبزی یخی بود باید اجازه دهید یخش کاملا آب شود. چون سبزی یخ زده آب میندازد.
حتما باید یک طرف کو کو سرخ شود و سمتی که رو به بالاست کاملا حالت پخته و سفت پیدا کند و بعد برگردانده شود.
اجازه دهید یخ سبزی کاملا آب شود و بعد یک عدد پیاز را رنده کنید و به سبزی اضافه کنید و سبزی را روی حرارت کم قرار دهید تا آبش کاملا تبخیر شود و وقتی آب سبزی کاملا کشیده شد، حرارت را خاموش کنید و بگذار سبزی خنک شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *