طرز تهیه مربای سیب خانگی
- تبینا نوشت:مربای سیب یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که می توانید از آن علاوه بر صبحانه یا عصرانه برای تزیین شیرینی هایی مثل شیرینی مربایی نیز استفاده کنید، مربا یکی از چاشنی های ثابت و پر طرفدار صبحانه ایرانی است، مربا با نان و کره محبوبیت بیشتری دارد.
طرز تهیه مربای سیب خانگی به روشی ساده
مواد لازم:
- سیب ۱ کیلو
- شکر ۱ کیلو
- آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
- گلاب ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
- شیشه متوسط ۱ عدد
طرز تهیه:
مربای سیب حاوی تمامی خواص و فواید سیب است و علاوه بر این ویژگیها حاوی انرژی و فیبر فراوانی نیز است، به همین دلیل مصرف مربای سیب انرژی بدن را برای تمام طول روز فراهم میکند.
ابتدا سیبها را میشوییم و بعد پوستشان را میگیریم و از وسط نصف میکنیم و هستههای آن را خارج میکنیم و در ظرفی قرار میدهیم.
سپس روی تخته آشپزخانه سیبها را میگذاریم و به صورت مکعبهای متوسط خرد میکنیم.
البته میتوانید از انواع قالبها نیز برای خرد کردن سیبها استفاده کنید، پس از خرد کردن سیب را داخل کاسهای میریزیم و ۱ لیوان آب را بهمراه لیمو ترش به سیبها اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا هیمن طور استراحت کنند.
داخل قابلمهای (متناسب با مقدار سیب ها) ۴ لیوان آب میریزیم و روی شعله قرار میدهیم تا با حرارت زیاد آب آن سریعتر جوش بیاید و شکر را کم کم داخل آب میریزیم و آرام با قاشق هم میزنیم تا زودتر در آب حل شود.
زمانیکه آب در حال جوشیدن بود سیبها را در آبکش میریزیم و بعد به شربت در حال جوش اضافه میکنیم و زعفران دم کرده را نیز اضافه میکنیم حرارت را متوسط میکنیم تا مربا به مرور به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پخته شود و به غلظت مورد نظرمان در بیاید.
بعد از گذشت زمان گفته شده یک تکه از سیبها را در دهان تست میکنیم. اگر سیب نرمتر شده بود و شربت مربا نیز به غلظت مورد نظرمان رسیده بود (شربت پس از سرد شدن کمی سفتتر میشود) قابلمه مربا را از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم.
سپس همان لحظه گلاب را میافزاییم و کمی مربا را مخلوط میکنیم تا طعم گلاب به کل مربا برود و اجازه میدهیم تا مربا سرد شود و در شیشه مورد نظر میریزیم و درب ان را محکم میبندیم و در یخچال قرار میدهیم و برای صبحانه نوش جان کنید.