آنچه ۷ نامزد انتخابات قبل از سومین مناظره گفتند + فیلم
- هفت نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در بدو ورود به رسانه ملی به منظور حضور در سومین مناظره انتخابات ۱۴۰۰، در جمع خبرنگاران بخشی از برنامههای خود را تببین کردند.
سومین مناظره ۷ نامزد ریاست جمهوری با موضوع «دغدغههای مردم» از ساعت ۱۷ امروز شنبه ۲۲ خرداد به صورت زنده از شبکه خبر، شبکه یک و جامجم پخش میشود.
|اخبار لحظهای مناظره امروز را میزان بخوانید|
من خود را صدای غارتشدگان میدانم
علیرضا زاکانی لحظاتی قبل به عنوان نخستین نامزد وارد رسانه ملی شد.
وی در بدو ورود به رسانه ملی ضمن عرض تبریک ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، درباره نحوه دریافت اطلاعات نسبت به دغدغه های مردم، گفت: اطلاعات خود را از طریق گزارشات مختلف که به دستم میرسد از ابعاد مختلف و تخصصی به دست میآورم. از سویی در متن جامعه حضور دارم و پای صحبت انها مینشینم. اطلاعات من کارشناسی و عینی است
زاکانی اظهار داشت: امروز روز آخر مناظرات است مردم ما عزت دارند و اگر آنها نبودند ما اینجا به عنوان مسئول نبودیم. خیلی ناجوانمردی است که عدهای نام مردم را میآوردند و با نام جوانان و زنان و ایثارگان و بازنشتگان و اقوام و مذاهب محترم به دنبال کاسبی هستند
وی اظهار داشت: امروز رقابت بین غارتزدگان و غارتشدگان است. من صدای مردم غارتشدگان میدونم. روزی جان خود را به میدان گرفتیم و از دین و میهن خود دفاع کردیم امروز در مقابل غارت کنندگانی هستیم که آبرو، علم، جان و مال مردم را مورد هدف قرار دادهاند. بر خود واجب میدانم تمام قامت در مقابله با آنها با ادله بایستم و مشت کسانی که میخواند مردم را دچار فریب و جامعه را با دروغ دچار تشویش کنند باز کنیم.
برنامه جامعی برای مشارکت دادن بانوان عزیز داریم
محسن رضایی به عنوان دومین نامزد وارد رسانه ملی شد.
وی ادامه داد: البته تبریک به بانوان و دختران عزیز ما زمانی است که سهم آنها از زندگی و اقتصاد داده شود.
رضایی با بیان اینکه بانوان ما ۵۰ درصد جمعیت کشور را تشکیل میدهند ولی ۱۳ درصد از اقتصاد ملی سهم دارند، تاکید کرد: برنامهای که دولت بنده برای فعال کردن بانوان دارد از خانه آغاز و تا کسب و کارها، ورزش، اداره کشور و در هیئت دولت ادامه خواهد داشت؛ بنابراین ما یک برنامه جامعی برای مشارکت دادن بانوان عزیز داریم.
وی با بیان اینکه با شعار و وعده نمیشود به مشکلات مردم رسیدگی کرد، گفت: اولاً دولت باید یک شناخت کامل از مشکلات کنونی کشور و همچنین مشکلات ۸ سال آینده داشته باشد و بداند چرا این مشکلات پیش آمده و چه راهکارهایی برای حل مشکلات کنونی و هشت سال آینده باید داشته باشد.
رضایی با بیان اینکه بی اعتمادی مردم مهترین مشکل ماست، اظهارداشت: متاسفانه نردم به ما نامزدها اعتماد نمیکنندکمااینکه هنوز هفت روز وقت است و انشاالله ملت ما در این ۷ روز تصمیم تاریخی خواهند گرفت.
وی بیان داست: مسئله اصلی این است که تا اتفاقی میافتد دولتمردان نمیروند تا با مردم گفتگو و صحبت کنند به اصطلاح میگویند همین هست که هست و یا اینکه اشتباه میکنند و نمیروند از مردم عذرخواهی کنند.
وی با اشاره به سه برابر شدن قیمت بنزین و رویکرد مسئولین اظهارداشت: متاسفانه زمانی که مردم علت افزایش قیمت بنزین را میپرسند به آنها گفته میشود همین هست که هست لذا این رویکردها باید پایان پیدا کند. دولت ما «به همین هست که هست» پایان خواهد داد.
رضایی گفت: ما اگر جلوتر از خود مردم در حل مشکلات ندویم عقبتر از مردم نیستیم. دولت ما دولتی است که خواهیم گفت بیایید و نه اینکه بروید لذا خط مقدم ما مشکلات و نگرانیها و دغدغههای مردم خواهد بود.
وی با بیان اینکه د برنامه در سطح ملی، برنامه در سطح مناطق و برنامه در سطح اقتصاد و زندگی سه برنامه مهم ما قلمداد میشود، تاکید کرد: اقتصاد و زندگی همان چیزی است که بنده اسم آن را طرح کفایت زندگی گذاشته ام.
رضایی با بیان اینکه طرح کفایت زندگی ۵ محور دارد تصریح کرد: ارائه یارانه ۴۵۰ هزار تومانی یکی از پنج محور طرح کفایت زندگی است البته برخیها میگویند آقای رضایی شما میخواهید این منابع را از کجا بیارید و من به آنها میگویم خیالتان راحت باشد شما اگر دزدی نکرده باشید ما کاری با شما نداریم.
وی بیان داشت: ما منابع این کار را به لطف پروردگار متعال مشخص کردیم و حتماً به ۴۰ میلیون در مرحله اول و ۶۰ میلیون در مرحله دوم یارانه ۴۵۰ هزار تومانی خواهیمداد.
رضایی ادامه داد: ارائه مسکن، مسکن آن هم با اقساط ۵۰ ساله، ایجادکسب و کارهای خانگی و توزیع ۳۰ درصد سهام صنعت نفت کشور از حنله سایر محورهای طرح کفایت زندگی است.
وی با بیان اینکه معماری نوین اقتصاد ایران بدون اصلاح از درون قدرت امکانپذیر نیست تاکید کرد: ما بدون اینکه مدیریت و حکمرانی را درست کنیم نمیتوانیم مشکلات اقتصادی را حل کنیم. معماری نوین اقتصاد ایران بدون اصلاح از درون کشور امکان پذیر نیست.
محسن مهرعلیزاده به عنوان سومین نامزد وارد رسانه ملی شد.
مهرعلیزاده ادامه داد: زمانی که نهادهای مدنی و اجتماعی بتوانند پیامرسان جدی و واقعی مردم باشند، دغدغههای مردم شناخته میشود وقتی دولت از متخصصین امر بدون هیچگونه در نظر داشتن خودی یا ناخودی استفاده کند، دغدغههای مردم به نحو دقیقتری شناخته میشود.
وی تأکید کرد: وقتی شفافیت وجود داشته باشد و با شفافیت تمام آنچه در دل مردم و زندگیشان وجود دارد در صفحات روزنامهها و رسانههای متعددی که در سطح دنیا وجود دارد، قطعاً دغدغههای مردم به وضوح و روشنی مشخص خواهد شد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: اگر نگاه مسئولین به مردم نگاه از بالا به پایین نباشد همچنین نگاه ارباب و رعیتی نباشد، مسئولین بهتر و دقیقتر میتوانند دغدغههای مردم را بشناسند.
مهرعلیزاده خاطر نشان کرد: اگر سیستم قوه مقننه ما که متشکل از نمایندگان واقعی مردم باشند و انتخابات در یک مسیری قرار میگیرند که نمایندگان درد آشنا و متخصص و دلسوز و نمایندگانی که واقعا با مشکلات مردم آشنا هستند و نه در یک جریان حتما سیاسی و گروهی انتخاب بشوند، در این صورت دغدغههای مردم از طریق تریبونهای مجلس به گوش مسئولین میرسد و روشنتر و واضحتر معلوم میشود.
وی افزود: و این دغدغهها تبدیل به قوانین و مقررات میشود و همین امر موجب حل شدن این دغدغهها و مشکلات میشود.
مهرعلیزاده گفت: امیدوار هستم با برنامههایی که تهیه کردهام و امروز نیز در مناظره بدانها اشاره خواهم کرد بتوانم دغدغههای دیگر مردم را نیز در آنجا بازگو کنم و انشالله بتوانیم با همفکری مردم برای آینده کشوری بسازیم که در آینده به حداقل مشکلات برسیم و دغدغههای جدی در جامعه نداشته باشیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با بیان اینکه من هم نامههایی که مردم برایم میفرستند میبینم و هم از طریق فضای مجازی و ارتباطاتی که از طریق دیجیتال هست رصد میکنم، اضافه کرد: موارد مهم آن را پیگیری میکنم و مواردی را هم به بخشهای مختلفی که مسئولیت دارند، ارجاع میدهم.
وی تصریح کرد: یکی از بخشهای مهم حضور من در استانها و در مرکز، ارتباط با مردم است. در سازمان اداری خودم، علاوه بر ارتباط با مدیران در سطوح عالی، با سطوح میانی و بخشهای اداری هم در ارتباط هستم؛ از نظرات آنها را مطلع هستم و خواستههایشان را رصد میکنم.
رئیسی با تاکید بر اینکه به نظر من از شروط موفقیت یک مدیر، مردمی بودن است؛ اما نه در ادعا، افزود: باید در عمل مردمی باشد. فلذا مدیرانی که میخواهم انتخاب کنم، سه شرط اساسی دارد؛ اول مردمی بودن، دوم ضد فساد بودن و سوم روحیه انقلابی داشتن و اینکه اهل ما میتوانیم باشد و برای مسائل مختلف، بهانه تراشی نکند و نگوید مانع بود، نمیشود و نشد و کار را پیش ببرد.
عبدالناصر همتی به عنوان پنجمین نامزد وارد رسانه ملی شد.
وی افزود: اگر رئیس جمهور را اکثریت مردم انتخاب کنند تعاملش با مردم حتماً قوی خواهد بود معلوم است که رئیس جمهور باید در بین مردم باشد درد آنها را بفهمد زندگی آنها را ببیند و دغدغههای آنها را بشناسد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری تاکید کرد: معنی ندارد رئیس جمهور در اتاق شیشهای قرار گیرد و از طریق اطرافیان به او گزارش شود من فکر میکنم باید به نگاه دیگری به رئیس جمهور به رفتار مردم به ارتباط مردم با حاکمیت فکر کنیم ما در حال حاضر ارتباطمان با حاکمیت مقداری سست شده است این مسئله بسیار مهمی است و من امیدوارم در این انتخابات این فاصله به حداقل برسد.
همتی گفت: نکتهای که من از یکی از کاندیداها شنیدم این بود که گفتند بعضی از کاندیداها از زنان اهل سنت و جوانان صحبت میکنند برای این که رای بیاورند ما زندگی مان با اینها است برای آنها شاید تعجب آور است ما برایمان این مسائل تعجب آور نیست خانم بنده سپیده شبستری را از طرف خودم برای صحبت فرستادم و پس از آن همه کاندیداها بچههای خود را تقلید کردند و فرستادند خب من هم همین را میخواهم، میخواهم با تعامل نشان دهیم خوشحالم آنها نیز همان روشی که من رفته ام را پیش گرفته اند.
وی بیان کرد: ما میتوانیم ارتباط خوب با مردم، زنان، و جوانان اهل سنت و بقیه مذاهب کشورو اقوام مختلف کشورمان داشته باشیم من از جمله کسانی هستم که حتماً به طور مرتب در بین مردم مشکلات آنها را خواهم شنید انشالله که بتوانیم جمهوریت را بیشتر تقویت کنیم.
سعید جلیلی به عنوان هفتمین نامزد وارد رسانه ملی شد.