سرمایه‌گذاران رمزارزها بخوانند/ گام‌به‌گام با تازه‌ترین تحولات بازار رمز ارز + فیلم

7:00 - 19 خرداد 1400
کد خبر: ۷۳۱۱۹۳
دسته بندی: اقتصاد ، اقتصاد ایران
طبق آمارها حدود ۱۵ میلیون نفر از هم‌وطنانمان به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در بازار رمز ارزها سرمایه‌گذاری کرده‌اند و حجم مبادلات روزانه رمزارزها در کشور بالغ‌بر ۴۰۰۰ میلیارد تومان است.

- رمزارز‌ها یک کلاس جدید از دارائی‌ها هستند که با ویژگی‌های منحصربه‌فرد توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده‌اند.

حجم کل بازار رمزارز‌ها در سال ۲۰۲۱ از رقم ۲۰۰۰ میلیارد دلار عبور کرد و برخی از رمزارز‌ها رشد‌های چشمگیری را در این سال تجربه کردند.

توجه به بازار رمزارز‌ها در کشورمان نیز رشد قابل توجهی داشته است، بخش بزرگی از هم‌وطنانمان در این بازار سرمایه‌گذاری کرده‌اند و صندوق‌ها و کارگزاری‌ها به‌دنبال حضور در این بازار پرریسک هستند.

طبق آمار‌ها حدود ۱۵ میلیون نفر از هم‌وطنانمان به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در این بازار سرمایه‌گذاری کرده‌اند و حجم مبادلات روزانه رمزارز‌ها در کشور بالغ بر ۴۰۰۰ میلیارد تومان است.

از طرف دیگر موضوع استخراج رمزارز‌ها این روز‌ها به موضوع مورد بحث رسانه‌ها تبدیل شده است و توسط وزارت نیرو مقصر خاموشی‌های اخیر معرفی می‌شود.

طبق برآورد‌ها حدود ۱ درصد از ظرفیت شبکه برق کشور صرف استخراج رمزارز‌ها می‌شود که حاصل آن بیش از ۱.۵ میلیون دلار درآمد روزانه برای فعالان این صنعت است.

این آمار و ارقام گویای این گزاره است که پدیده رمزارز‌ها به هیچ‌وجه قابل چشم‌پوشی نیست و حتما باید مورد توجه دولت قرار گیرد و هرچه سریع‌تر چارچوب‌های آن تعیین شود.

دستگاه‌های مختلف نقش خود را در زمینه تنظیم‌گری بهینه رمزارز‌ها ایفا کنند و آموزش‌های لازم به مردم ارائه شود تا شاهد تجربیات تلخ گذشته از حضور پرتعداد مردم در بازار‌های مالی نباشیم.

در این صفحه با ارائه محتوای ویدئویی به‌طور تخصصی به معرفی موضوع رمزارز‌ها می‌پردازیم و به ریسک‌ها و فرصت‌های این پدیده نوظهور اشاره می‌کنیم.

موضوعاتی که در این صفحه به آن‌ها پرداخته خواهد شد:

معرفی رمزارز‌ها
تکنولوژی بلاکچین (زنجیره بلوک)
مبانی اقتصادی پدیده رمزارز‌ها
استخراج رمزارز‌ها
مباحث رگولاتوری (تنظیم‌گری)
مباحث امنیتی (کیف پول‌ها و صرافی‌ها)
پرداخت‌های بین‌المللی
اقتصاد مبتنی بر توکن
مالی غیرمتمرکز (دیفای)
توکن‌های غیرمعوض
شناخت پروژه‌های اسکم و پانزی (کلاهبرداری)

فیلم| حمیدرضا طهماسبی پژوهشگر حوزه رمرزارزها

[video src='https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3122982_686.mp4']

امید است با ترویج صحیح و آموزش دقیق، زمینه فعالیت امن و کم‌ریسک هم‌وطنانمان در این بازار فراهم شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *