نفرزاده: آلکنو به نیمکت ایران وزن داده/ درخشش والیبالیستهای جوان حاصل تلاش مربیان در لیگ داخلی است
فرهاد نفرزاده در گفتوگو با میزان، درخصوص عملکرد تیم ملی والیبال ایران در دو هفته ابتدایی لیگ ملتهای ۲۰۲۱ و کسب چهار برد از شش بازی، اظهار داشت: در دو شکست در دو بازی نخست مقابل ژاپن و روسیه عوامل متعددی دخیل بودند. ابتلای چند بازیکن به بیماری کرونا در جریان اردوها و همچنین زمان حضور در ایتالیا، دور بودن تیم ملی از شرایط مسابقه، بازی نکردن بازیکنان کنار هم بیشتر از یک سال و همچنین حضور جوانانی در لیست که برای اولین بار افتخار پوشیدن پیراهن تیم ملی را داشتند از جمله دلایلی بود که در دو بازی نخست و قبول دو شکست موثر بودند. همچنین کادر فنی تیم ملی هم اولین تجربه خود را سپری میکند و نباید به خاطر دو شکست ابتدایی به آلکنو و بازیکنان خرده گرفت.
این کارشناس والیبال افزود: از بازی سوم و به ویژه از آغاز هفته دوم، هماهنگی بازیکنان بیشتر و میزان اشتباهات کمتر و کمتر شد. همچنین کاملا مشخص است که کادر فنی شناخت خوبی از بازیکنان پیدا کرده است. واقعا از دیدن عملکرد درخشان بازیکنان جوانی که به تیم ملی اضافه شدهاند، خوشحالم. خوشبختانه بازیکنان جوانی که در تیم ملی میدرخشند حاصل تلاش مربیان لیگ داخلی است که توانستهاند بازیکنانی در این سطح از آمادگی را به تیم ملی تقدیم کنند.
وی درباره نقش آلکنو در رشد بازیکنان جوان و تفاوت این سرمربی روس با مربیان قبلی تیم ملی خاطرنشان کرد: با وجود احترامی که به کولاکوویچ و لوزانو قائلم باید این واقعیت را قبول کنیم که عیار آلکنو در برخورد با تیمهای بزرگ و شناختش از بازیکنان در همین شش بازی معلوم شد و واقعا حضور آلکنو به نیمکت ایران وزن و سنگینی داده است. آلکنو در دو دهه گذشته یکی از برترین مربیان جهان بوده و سالهای سال سرمربی روسیه بوده است و به همراه این تیم در المپیک و رویدادهای جهانی درخشیده و افتخار آفرینی کرده است. آلکنو در سطح باشگاهی نیز هدایت تیم زنیت را برعهده داشت و همیشه یا بهترین بازیکنان جهان زیر نظرش بودهاند یا روبروی تیمهای پر از بازیکنان ستاره بازی کردهاند.
سرمربی تیم والیبال آذرباتری ارومیه در پاسخ به این سوال که از بین گزینههای پیشنهادی فدراسیون برای برگزاری لیگ برتر با کدام مورد موافق است؟ گفت: فدراسیون چهار مدل را به باشگاه پیشنهاد داده و از این بین ما با دو روش VNL یا همان مدل لیگ ملتها و همچنین روش حضور ۱۶ تیم در یک گروه دورهای و صعود ۸ تیم به مرحله پلیآف موافقیم و با دو روش حضور ۱۶ تیم در یک گروه و انجام بازیهای رفت و برگشت بدون برگزاری مرحله پلیآف و شیوه ۱۶ تیم در دو گروه ۸ تیمی و بازی به شکل رفت و برگشت در شهرهای میزبان و در نهایت صعود ۴ تیم از هر گروه به مرحله پلیآف مخالفیم.