۲ روش ساده برای جدا کردن هسته آلبالو
برای هسته گیری آلبالو و گیلاس حتما نیازی به دستگاه هسته گیر نیست شما میتوانید با راحتترین روشها بدون له شدن میوه هستهها را جدا کنید.
خبرگزاری میزان -
_ نمناک نوشت: برای تهیه مربای آلبالو و یا کیک و آلبالو پلو، تا کنون با مشکل جدا کردن هسته آلبالو و گیلاس مواجه شده اید؟ اگر در خانه دستگاه مخصوص هسته گیری نداشته باشید، برای جدا کردن هسته به گونهای که آلبالوها سالم مانده و له نشوند از کدام روشها ستفاده میکنید؟
در این بخش دو روش ساده و سریع برای جدا کردن هسته گیلاس و آلبالو را آموزش میدهیم تا با استفاده از ابزارهای سادهای که در آشپزخانه در دسترس دارید، به راحتی آنها را انجام دهید.
روش چرخاندن
برای جدا کردن هسته آلبالو و گیلاس به ترتیب زیر عمل کنید:
۱. آلبالو و یا گیلاس تازه خریداری کنید و شاخ و برگهای اضافی آنها را جدا کنید. سپس به خوبی شستشو داده و خشک کنید.
۲. با استفاده از یک نی، سنجاق و یا گیره مو و خلال دندان، هستهها را جدا کنید. به طوری که یکی از این ابزار را از قسمتی که شاخه جدا شده فرو برده و بچرخانید تا هسته جدا شده و با کمی فشار آن را خارج کنید.
هرچند ممکن است در ابتدا مقداری از میوهها له شوند، ولی با کمی دقت و تمرین میتوانید هستهها را به راحتی و بدون آسیبی به شکل آلبالو و گیلاس خارج کنید.
روش فشار دادن
در این روش با کمک ابزاری که گفته میشود باید به آلبالو و گیلاس کمی فشار اعمال کنید. برای جدا کردن هسته آلبالو یا گیلاس با استفاده از این روش به یک ابزار مخروطی کوچک نظیر ماسوره قنادی یا نی شیشهای نیاز دارید. نیهای پلاستیکی حین کار ممکن است شکسته و یا خمیده شوند، بنابراین نوع شیشهای آن مناسبتر است.
۱. نی یا ماسوره را از قسمتی که ساقه میوه جدا میشود وارد کرده و با یک فشار کوچک، هسته را از انتهای آلبالو خارج کنید. این روش آلبالو را له و یا نصف نمیکند.
۲. برای خارج کردن هسته میتوانید از یک بطری نیز استفاده کنید. به طوری که آلبالو را روی درب بطری بگذارید. سپس آلبالو و یا گیلاس را روی دهانه بطری قرار دهید، به گونهای که میوه رو به بالا باشد.
بعد از آن، نی شیشهای و یا ماسوره را در قسمتی که شاخه جدا میشود با کمی فشار وارد کنید تا هسته از قسمت انتهای میوه درون بطری انداخته شود. با این روش در اطراف کار خود کمتر ریخت و پاش کرده و شکل ظاهری آلبالوها نیز حفظ میشود.
آلبالو میوهای است که سمبل جوانی و نشاط نامیده میشود. این میوه پر خاصیت کالری زیادی ندارد و غنی از ویتامینهای A، B، C واملاح معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفر، روی، پتاسیم، مس، سدیم، کلر، گوگرد، منیزیم، منگنز و کبالت است پخت این میوه باعث کاهش املاح و ویتامینهای آن میشود.
اما با این وجود، استفاده از آلبالو و گیلاس در تهیه خورش آلبالو و مربای گیلاس و آلبالو، شربت و کیکهای آن بسیار مرسوم است. برای انجام تمام این موارد باید هسته آلبالو را خارج کرد. اما همانطور که مشاهده کردید بدون نیاز به دستگاه هسته گیر نیز میتوان به راحتی هسته آلبالو را جدا نمود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *