قاچاق دام به دلیل بالا رفتن قیمت تمام شده گوشت قرمز
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت: با بالا رفتن قیمت تمام شده گوشت قرمز دامداران دامهای خود را در اختیار واسطهها و قاچاقچیان برای صادرات غیرقانونی قرار میدهند.
خبرگزاری میزان -
- جلال محمودزاده در یک نوشتاری در فضای مجازی درباره افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار، گفت: علت بخشی از افزایش گوشت قرمز در بازار به دلیل برآورد قیمت محصولات است، در حال حاضر قیمت تمام شده تولید هر کیلوگرم گوشت قرمز بسیار بالاتر از قیمت تعیین شده است.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت: در حال حاضر دامداران کاه را با قیمت سه هزار و ۵۰۰ تومان و یونجه را با قیمت ۴ هزار تومان خریداری میکنند بنا براین قیمت تمام شده گوشت قرمز بسیار بالاتر از نرخ مصوب است.
محمود زاده بیان کرد: با بالا رفتن قیمت تمام شده گوشت قرمز دامداران دامهای خود را در اختیار واسطهها و قاچاقچیان برای صادرات غیرقانونی قرار میدهند.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه گوشت برای رسیدن به دست مصرف کنندگان چهار الی پنج بار بین واسطهها دست به دست میشود و این موضوع قیمت این محصول را افزایش میدهد.
وی تاکید کرد: رقم ۱۵۰ هزار تومانی گوشت قرمز به دلیل عدم توزیع نامناسب آن در بازار توسط دولت است.
محمود زاده اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی باید از تعاون روستایی و تشکلهای بخش خصوصی برای توزیع گوشت قرمز استفاده کند و با حذف واسطهها باعث جلوگیری افزایش هزینههای بالاسری شود و گوشت قرمز نهایتاً با قیمت ۹۰ هزار تومان به دست مصرف کننده میرسد.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت: در حال حاضر دامداران کاه را با قیمت سه هزار و ۵۰۰ تومان و یونجه را با قیمت ۴ هزار تومان خریداری میکنند بنا براین قیمت تمام شده گوشت قرمز بسیار بالاتر از نرخ مصوب است.
محمود زاده بیان کرد: با بالا رفتن قیمت تمام شده گوشت قرمز دامداران دامهای خود را در اختیار واسطهها و قاچاقچیان برای صادرات غیرقانونی قرار میدهند.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه گوشت برای رسیدن به دست مصرف کنندگان چهار الی پنج بار بین واسطهها دست به دست میشود و این موضوع قیمت این محصول را افزایش میدهد.
وی تاکید کرد: رقم ۱۵۰ هزار تومانی گوشت قرمز به دلیل عدم توزیع نامناسب آن در بازار توسط دولت است.
محمود زاده اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی باید از تعاون روستایی و تشکلهای بخش خصوصی برای توزیع گوشت قرمز استفاده کند و با حذف واسطهها باعث جلوگیری افزایش هزینههای بالاسری شود و گوشت قرمز نهایتاً با قیمت ۹۰ هزار تومان به دست مصرف کننده میرسد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *