خنثی سازی کرونا با آنتی بادی سرماخوردگی
محققان میگویند آنتی بادی سرماخوردگی میتواند کووید-۱۹ را خنثی کند. این یافته در روند تولید واکسن میتواند تاثیر مثبتی داشته باشد.
_ ایسنا به نقل از دیلی میل نوشت: نتایج بررسیها حاکیست آنتی بادی که پس از سرماخوردگی در بدن ایجاد میشود میتواند ویروس عامل بیماری کووید-۱۹ را خنثی کند.
ویروس سرماخوردگی و ویروس SARS-CoV-۲ در گروه کروناویروسها قرار دارند که میتوانند بیماریهای دستگاه تنفسی فوقانی را به همراه داشته باشند.
هرچند تاکنون این باور وجود داشته که آنتی بادیهایی که روی کروناویروسهای معمول واکنش نشان میدهند در برابر ویروسی که منجر به کووید میشود، اثر نمیگذارند، اما محققان در نمونههای خون بهبودیافتگان کووید، سطح بالایی از سلولهای ایمنی تولید شده در دوران سرماخوردگی را یافتند که بیماریها را "به خاطر سپرده" و در صورت بازگشتِ تهدید، دوباره فعال میشوند.
متخصصان علوم پزشکی در آمریکا اظهار داشتند: یافتههای بدست آمده کمک میکند تا محققان، موفق به تولید واکسن یا روش درمانی مبتنی بر آنتی بادی شوند که در برابر تمامی کروناویروسها مصونیت ایجاد کند.
به گفته متخصصان آنتی بادی از طریق نوعی سلول سیستم ایمنی بدن تولید میشود که به عنوان سلول حافظه B شناخته میشود. سلولهای حافظه B روی سطح پاتوژن (عامل بیماریزا)های مهاجم قرار گرفته و آنها را برای اینکه توسط سلولهای ایمنی دیگر نابود شوند، علامت گذاری میکنند. این سلولهای حافظهای همچنین میتوانند سالها - حتی دههها - در جریان خون گردش داشته باشند و در صورت وجود عفونتی دیگر، سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با آن فعال کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *