بهبودیافتگان کرونایی چه زمانی میتوانند واکسن بزنند؟
رییس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم در رابطه با واکسیناسیون بهبودیافتگان کرونایی توضیحاتی ارائه کرده است.
خبرگزاری میزان -
_ تسنیم نوشت: شروین شکوهی در پاسخ به این سؤال که «افراد بهبود یافته از کرونا چه مدت بعد از بهبودی میتوانند واکسن کرونا تزریق کنند؟» اظهار داشت: بهبودیافتگان کرونا نیز باید واکسن کرونا تزریق کنند؛ اگر فرد بهبودیافته در دوران ابتلا به بیماری، بستری نشده باشد حدود ۲۰ روز پس از بهبودی و یک ماه پس از ابتلا میتواند واکسن کرونا تزریق کند و اگر در زمان ابتلا به بیماری بستری شده باشد نیز کمی دیرتر یعنی ۱.۵ تا دو ماه پس از بهبودی میتواند واکسن کرونا دریافت کند.
آیا افراد واکسینه شده نیز ممکن است ناقل بیماری باشند؟
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به این سؤال که «آیا افراد پس از تزریق واکسن نیز میتوانند ناقل بیماری باشند؟» توضیح داد: افراد پس از تزریق واکسن کرونا نیز ممکن است به بیماری کرونا مبتلا شوند و ناقل این بیماری باشند، اما خطر مرگ و میر در افراد واکسینه شده تا حد زیادی کاهش مییابد.
تزریق واکسن کرونا باعث ابتلای فرد به بیماری کرونا نمیشود
وی با بیان اینکه تزریق واکسن کرونا باعث ابتلای فرد به بیماری کرونا نمیشود، تأکید کرد: از آنجا که هیچ یک از انواع واکسنهای کرونا، حاوی ویروس فعال نیست؛ افراد در پی تزریق واکسن به بیماری مبتلا نمیشوند.
بعد از تزریق واکسن کرونا میتوانیم به سفر برویم؟
رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم با بیان اینکه افراد پس از تزریق واکسن کرونا نیز نباید رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک را کنار بگذارند، بیان داشت: بهترین ایمنی ناشی از واکسن کرونا، دو هفته پس از تزریق دوز دوم واکسن ایجاد میشود. اگرچه واکسن کرونا باعث جلوگیری از مرگ و میر میشود، اما واکسن به هیچ وجه باعث مصونیت صد درصدی مقابل بیماری کرونا نمیشود و نباید مردم فکر کنند که پس از تزریق واکسن کرونا میتوانند بدون ماسک در سطح جامعه یا محیطهای بسته و بدون تهویه حضور داشته باشند یا به مسافرت بروند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *