چالش جدید سرطانیها با واکسن فایزر
بررسیها نشان میدهد بیماران مبتلا به سرطان حتی پس از دریافت دومین دز از واکسن فایزر میزان قابل قبولی آنتیبادی تولید نکردهاند.
خبرگزاری میزان -
_ فارس به نقل از دیلیمیل نوشت: پس از آنکه نتایج یک بررسی تازه نشان داد، بیماران مبتلا به سرطان حتی پس از دریافت دومین دز از واکسن فایزر/بیونتک میزان قابل قبولی آنتیبادی تولید نکردهاند، ترس جدیدی مبنی بر اینکه واکسن نمیتواند در بیماران سرطانی ایمنی ایجاد کند به راه افتاده است.
پژوهش قبلی حاکی از آن بود که تزریق تنها یک دز واکسن فایزر به بیماران مبتلا به سرطان، در مقایسه با افراد سالم، به آنان مصونیت کمتری میدهد. دراین تحقیقات که نخستین از نوع خود در جهان است، ۲۰۵ بیمار، شامل ۱۵۱ فرد مبتلا به سرطانهای جامد (دارای تومورهای جامد) مثل سرطان سینه و روده و بقیه بیماران مبتلا به سرطان خون، تحت نظر قرار گرفتند.
یک بررسی جدید بیماران سرطانی را که دو دز واکسن فایزر دریافت کردهاند را با یک گروه کنترل مقایسه کرد؛ دانشمندان دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران سرطانی پس از دریافت واکسن کرونا مقدار زیادی آنتی بادی تولید نمیکنند در حالی که همه افراد گروه کنترل در شرایط خوبی قرار دارند.
محققان هنوز نتیجه نگرفتهاند سطح پایین آنتی بادی باعث کمبود ایمنی در برابر کووید ۱۹ میشود تا خیر؛ مطالعات تا به امروز نشان داده بسیاری از بیماران سرطانی حتی پس از تکمیل واکسیناسیون خود میتوانند در معرض خطر این بیماری همهگیر باقی بمانند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *