جدیدترین اقدامات دستگاه قضایی در راستای حمایت از تولید و اشتغال؛ از «رشد ۴ برابری تولید در ایران‌ترانسفو» تا «افزایش شاغلین در کارخانه کیوان» و «احیای بزرگترین فولادسازی بخش خصوصی»

7:51 - 10 خرداد 1400
کد خبر: ۷۲۸۷۴۴
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
جدیدترین اقدامات دستگاه قضایی در راستای حمایت از تولید و اشتغال که بازتاب‌های وسیعی در محافل رسانه‌ای داشت، به موضوع «احیای تولید در کارخانه کیوان همدان»، «افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در شرکت ایران‌ترانسفو زنجان» و همچنین «احیای بزرگترین فولادسازی بخش خصوصی»، مربوط می‌شود.

- احیای واحدهای تولیدی و جلوگیری از تعطیلی آنها و بیکاری شاغلان در آنها، کماکان از جمله اولویت‌های دستگاه قضایی در دوره تحول است و روزی نیست که خبری ناظر بر احیاء یک واحد تولیدی در مناطق مختلف کشور بواسطه حمایت‌های دستگاه قضایی مخابره نشود.

اما جدیدترین اقدامات دستگاه قضایی در راستای حمایت از تولید و اشتغال که بازتاب‌های وسیعی در محافل رسانه‌ای داشت، به موضوع «احیای تولید در کارخانه کیوان همدان»، «افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در شرکت ایران‌ترانسفو زنجان» و همچنین «احیای بزرگترین فولادسازی بخش خصوصی»، مربوط می‌شود.

احیای تولید در کارخانه کیوان همدان

نوزدهم اردیبهشت‌ماه رئیس قوه قضاییه در جریان بازدید از کارخانه صنایع غذایی کیوان در استان همدان برای راه‌اندازی مجدد تولید در این کارخانه ضرب‌الاجل یک ماهه تعیین کرد.

هفته گذشته خبر رسید که در نتیجه دستور ریاست قوه قضاییه و پیگیری‌ها و مساعدت‌های بخش‌های مختلف، یک خط تولید شرکت صنایع غذایی کیوان احیاء شد و ۵۰ نفر کارگر شاغل در این شرکت با راه‌اندازی خط دوم به ۱۰۰ نفر ارتقاء پیدا کرد.

افزایش شاغلین در کارخانه کیوان به ۲۰۰ نفر تا پایان خرداد

آنطور که مسئولین کارخانه صنایع غذایی کیوان می‌گویند تا قبل از پایان خردادماه خط دیگر تولید این شرکت نیز به بهره‌برداری خواهد رسید و گروه‌های شاغل در این مجموعه به ۲۰۰ نفر افزایش پیدا می‌کنند.

بیژن اسماعیلی مدیرعامل کارخانه کیوان با تقدیر از رئیس قوه قضاییه به سبب بازدید از این کارخانه که قدمتی ۵۰ ساله دارد و صدور دستورات لازم برای رفع مشکلات آن، اظهار داشت: کارخانه کیوان جزئی از هلدینگ داروگر است که این هلدینگ در سراسر کشور ۱۸ کارخانه دارد؛ کارخانه کیوان نیز با سابقه حدود ۵۰ ساله با برند‌های کام، شکلات تافی و برند کامک، بخشی از زنجیره محصولات غذایی کشور را تأمین می‌کند. طی سال‌های اخیر علی‌رغم ایجاد مشکلاتی در فرآیند تولید محصولات؛ اما تولید در کارخانه کیوان تداوم یافت، ولی در نهایت با وقفه‌ای در تولید مواجه شدیم.

مدیرعامل کارخانه کیوان تصریح کرد: در نتیجه بازدید آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضاییه از کارخانه کیوان و دستورات صادره از ناحیه ایشان امیدواریم بتوانیم نیرو‌های این کارخانه را افزایش داده و خطوط تولید بیشتری را در این کارخانه راه‌اندازی کنیم تا از این طریق محصولات خود را به کشور‌های منطقه نیز صادر نماییم. همچنین باید از مسئولان قضایی استان همدان نیز که برای احیا و افزایش ظرفیت تولید در کارخانه کیوان مساعدت دارند، تقدیر کنم.

حل بخشی از مشکل توزیع روغن در کشور با اقدام دستگاه قضایی

مدیر عامل این کارخانه بزرگ با اشاره به حل مشکلات کارخانه روغن نباتی جهان در زنجان در نتیجه مساعدت‌های قضایی و دستورات صادره از ناحیه رئیس قوه قضاییه، گفت: به غیر از کیوان یکی دیگر از واحد‌های زیرمجموعه هلدینگ داروگر، کارخانه روغن نباتی جهان است که پس از بازدید آیت‌الله رئیسی از این کارخانه و دستورات صادره از ناحیه ایشان مشکلات تولیدی و مالیاتی کارخانه مزبور مرتفع شد و با افزایش حجم تولید روغن در این کارخانه، تولیدات آن در اختیار نهاد‌های مختلف قرار گرفت و از این طریق بخشی از مشکل توزیع روغن در کشور حل شد.

رفع مشکل خرید مواد اولیه در کارخانه کیوان

مدیرعامل کارخانه کیوان با بیان اینکه به هیچ عنوان کیفیت کالا‌های خود را تغییر ندادیم حتی بالاتر از حد استاندارد در حال تولید هستیم، تصریح کرد: همانطور که آیت الله رئیسی از تولید حمایت می‌کنند، توقع ما از مسئولان استانی و کشوری این است که از تولید حمایت کنند تا بتوانیم نیرو‌های خود را به چندین برابر افزایش دهیم. در کارخانه کیوان ما به دلیل عدم تامین مواد اولیه نمی‌توانستیم خط تولید را راه‌اندازی کنیم و تا ٢٥ اسفند هرآنچه که داشتیم تولید کرده بودیم و در سال جدید موفق به خرید مواد اولیه نشده بودیم، ولی بعد از حضور رئیس قوه قضاییه و با کمک مسئولان استانی، مواد اولیه تهیه شد و با حداکثر امکانات شروع به تولید کردیم و ان‌شاءالله با دستور آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضاییه و مسئولان استان همدان می‌توانیم خط‌های تولید بیشتری نیز راه‌اندازی کنیم.

مدیرعامل کارخانه صنایع غذایی کیوان ابراز امیدواری کرد که با کمک مسئولین و مخصوصاً رئیس دستگاه قضا این مجموعه بتواند تولید و صادرات را افزایش دهد.

ایران ترانسفو

شهریور ماه سال ۹۸ در جریان سفر رییس قوه قضاییه به استان زنجان گروهی از کارگران کارخانه‌ ایران ترانسفو که به علت واگذاری نادرست کارخانه شان به بخش خصوصی، با مشکلات مالی و معوقات طولانی‌مدت روبرو شده بودند، با رییس قوه قضاییه دیدار و مشکلات خود را مطرح کردند.

دستور ویژه رئیس قوه قضاییه برای حل مشکلات کارخانه ایران ترانسفو

پس از صحبت‌های کارگران آیت‌الله رییسی با تاکید بر پیگیری حل مشکلات این کارخانه به رییس کل دادگستری و استاندار زنجان دستوری ویژه برای حل مشکلات کارگران صادر کرد؛ همچنین یکی از مصوبات سفر ریاست قوه قضاییه به استان زنجان که در جلسه شورای ادرای مطرح شد؛ حل مشکلات و گره شرکت ترانسفو زنجان بود.

شرکت ایران ترانسفو یکی از شرکت‌های مهم و موثر در تولید و اقتصاد کشور است که تامین کننده ۸۵ درصد نیاز ترانس‌های برق کشور بوده و به گفته رییس کل دادگستری زنجان وجود مشکل در این شرکت، برای صنعت برق و سایر بخش‌ها هم مشکلاتی بوجود خواهد آورد و تولید و اقتصاد کشور آسیب خواهد دید.

نجات کارخانه‌ای که در مسیر ورشکستگی و تعدیل نیروی انسانی قرار داشت

این شرکت در پی واگذاری ۲۳.۷ درصد سهام با مخاطره جدی توقف فعالیت‌های بانکی و تولیدی مواجه شده بود و در مسیر ورشکستگی و تعدیل نیروی انسانی قرار داشت که با دستور رییس قوه قضاییه، دادگستری استان زنجان به این موضوع ورود کرد و مشکلات آن را پیگیری نمود تا جایی که اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان در دهم اردیبهشت ماه سال ۹۹ با حضور اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری این استان در شرکت ایران ترانسفو، برگزار شد.

استخدام هزار و ۲۰ نفر کارگر جدید در شرکت ایران ترانسفو

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در جریان نشست خبری هفته گذشته خود با اشاره به اقدامات قوه قضاییه در سال گذشته به منظور استرداد شرکت ایران‌ترانسفو به دولت گفت: این شرکت که به بخش خصوصی واگذار شده بود، متعاقب سفر ریاست قوه قضاییه به استان زنجان از بخش خصوصی که در فرایند خصوصی سازی به صورت نامناسب واگذار شده بود، به دولت مسترد شد.نتایج یک ساله اخیر در این شرکت قابل توجه است؛ اولا در این شرکت با احیاء مجدد و فعالیت تحت نظر بخش دولتی هزار و ۲۰ نفر کارگر جدید به صورت استخدام جدید مشغول به خدمت شدند و به این مجموعه اضافه شدندغ همچنین نیرو‌های این شرکت از وضعیت شرکتی به صورت پیمانی تبدیل وضعیت پیدا کردند.

افزایش ۴ برابری تولید در ایران‌ترانسفو

سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: علاوه بر این، عملکرد این شرکت چهار برابر افزایش پیدا کرده و سود آن در سال گذشته برابر گزارش مدیرعامل این شرکت ۱۴۹ درصد افزایش داشته است. این‌ها مصادیقی از اهتمام قوه قضاییه در حمایت از تولید و اشتغال در کشور است.

احیای بزرگترین فولادسازی بخش خصوصی با کمک دستگاه قضایی

اسماعیلی در جریان نشست خبری هفته گذشته خود با بیان اینکه حمایت از تولید و اشتغال کماکان در زمره اولویت‌های قوه قضاییه است، به مصادیق آن اشاره کرد و گفت: یک مورد پرونده‌های در دادسرای عمومی و انقلاب تهران در دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی ناظر به یکی از شرکت‌ها بود. این شرکت بدهی ۸۰۰ میلیارد تومانی به بانک دی و بانک رفاه کارگران داشت و به لحاظ مطالبات بانک و اقداماتی که انجام شده بود کارخانه فولاد متعلق به این شرکت که مهمترین کارخانه فولاد در بخش خصوصی بود، تعطیل شده بود.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: با پیگیری‌های دادسرای عمومی و انقلاب تهران بدون اینکه مدیرعامل این شرکت بازداشت شود و اشکالی در فعالیت‌های شرکت انجام شود، از محل اموال و دارایی‌های این شرکت، تمامی ۸۰۰ میلیارد تومان مطالبات بانک دی و بانک رفاه کارگران تسویه شد. در نتیجه تسویه این مطالبات زمینه ادامه فعالیت شرکت فولاد متعلق به این مجموعه که بزرگترین فولادسازی بخش خصوصی بود، احیاء شد و در این مجموعه بیش از سه هزار نفر پرسنل مشغول به خدمت شدند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *