تصاویری از برداشت سیر در مازندران
سیر گیاهی علفی و دائمی است که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر میرسد. قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف به رنگ خاکستری مایل به سفید است.
خبرگزاری میزان -
_ مهر نوشت: مازندران یکی از قطبهای اصلی کشت سیر در ایران است و سیر آن از جمله کسلیان سوادکوه کیفیت بسیار بالایی دارد.
سیر مازندران نسبت به سایر نقاط کشور به دلیل ماندگاری بالا و کیفیت در عطر و طعم طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است و کشت این محصول از دیرباز در این منطقه انجام میشود.
سردسیر بودن منطقه عاملی در بدون آفت بودن سیر کسلیان سوادکوه است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *