ترفندهایی برای تهیه دسر «کنافه»
«کنافه» با رشتههای مخصوص به نام کادایف درست میشود. این شیرینی خوشمزه در کشورهای عربی و ترکی طرفداران زیادی دارد.
خبرگزاری میزان -
_ نمناک نوشت: کنافه پنیری یکی از دسرهای پر طرفدار ترکی میباشد که ماههای خاصی مانند ماه رمضان تهیه میشود در ادامه دستور تهیه این دسر خوشمزه را برای شما آورده ایم.
مواد لازم تهیه کنافه پنیری
رشته ترکی کادایف: ۳۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
کره:۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا:به مقدار لازم
پودر پسته: برای تزئیین
مواد لازم برای شربت کنافه:
شکر: ۲ پیمانه
آب: ۵ پیمانه
زعفران دم کرده:به مقدار لازم
دارچین: به مقدار دلخواه
عرق بهار نارنج یا گلاب و هل:به میزان دلخواه
دستور تهیه کنافه پنیری به سبک ترکیهای
در ابتدا به سراغ تهیه شربت این دسر خوشمزه بروید بدین منظور در قابلمهای ۵ پیمانه آب بریزید و قابلمه را روی شعله زیاد گاز قرار بدهید تا بجوشد بعد از این که آب به جوش رسید شکر را به ارمی به آب اضافه کنید و دائما هم بزنید تا شکر درون آب حل شود تا کمی حالت شهد به خود بگیرد. زعفران دم کرده را به شهدتان اضافه کنید و بگذارید تا حدود نیم ساعت شهد بجوشد در پایان کارتان گلاب و یا عرق بهار نارنج را به همراه کمی دارچین به شهد بیفزایید تا طعم و عطر بهتری بگیرد.
حال به سراغ تهیه شیرینی بروید. برای این کار ابتدا رشتههای کادایف باز کنید و با دست کمی خرد کنید. کره را به روش بن ماری آب کنید و روی رشتههای کادایف بریزید، سپس دو قاشق زعفران دم کرده غلیظ را نیز به رشتهها اضافه کنید.
کف قالب را با کره چرب کنید سپس نیمی از رشتهها را درون قالب بریزید میتوانید مقدار کمی زعفران روی کرهها بریزید. با کمک یک جسم سنگین مانند لیوان و یا دست رشتهها را به ته قالب بچسبانید و منسجم کنید.
در ظرف جداگانه دیگری پنیر را به همراه خامه مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند برای راحتی این کار میتوانید از هم زن برقی نیز استفاده کنید.
حال این ترکیب را روی رشتههای کادایف درون قالب بریزید و پخش کنید سپس پنیر پیتزا را روی ترکیب پنیر و خامه بریزید.
در ادامه باقی مانده رشتههای کادایف را روی پنیر بریزید و با کم فشار آن را منسجم کنید.
فر را در دمای ۱۶۰ درجه قرار بدهید تا گرم شود. بعد از گذشت حدود ۱۵ دقیقه قالب را در طبقه وسط فر قرار بدهید و بگذارید تا بپزد این کار حدودا ۳۰ دقیقه طول میکشد. در دقایق پایانی شعله بالایی فر را روشن کنید تا لایه رویی کنافه برشته شود.
کنافه را خارج کنید و خیلی سریع شهدی که از قبل آماده کرده اید و سرد شده را روی آن بریزید و بگذارید تا کاملا شهد به خورد کنافه برود. برای تزئیین این دسر خوشمزه میتوانید از پودر پسته استفاده کنید. این دسر را باید به صورت گرم و تازه سرو کنید تا مواد میانی آن خنک نشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *