ترفندهایی برای تهیه سالاد تن ماهی
سالاد تن ماهی در مناطق مختلف کشور با مواد مختلفی تهیه میشود. میتوانید از این پیش غذا به عنوان یک میان وعده سبک استفاده کنید.
خبرگزاری میزان -
_ پارسی دی نوشت: سالاد تن ماهی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که میتوانید آنرا به عنوان پیش غذا یا به عنوان یک وعده غذای سبک سرو کنید. این سالاد در مناطق مختلف کشور با مواد مختلفی تهیه میشود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۲ نفر سالاد تن ماهی تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد تن ماهی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر
مواد لازم سالاد تن ماهی
پیاز متوسط ۱ عدد
ساقه کرفس ۱ پیمانه
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
ماست بدون چربی ¼ پیمانه
خیار شور ۱ قاشق غذاخوری
تن ماهی ۱ قوطی ۱۵۰ گرمی
سس مایونز کم چرب ¼ پیمانه
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور تهیه
طرز تهیه سالاد تن ماهی
برای تهیه سالاد تن ماهی ابتدا ساقههای کرفس را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آنها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه آنها را خرد میکنیم و در بشقابی میریزیم. اگر جعفری خرد شده از قبل نداشتیم، جعفریها را نیز میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا خشک شوند و بعد روی تخته آنها را ریز خرد میکنیم و به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از آن را در کاسهای میریزیم و ساقههای کرفس را نیز به آن اضافه میکنیم و کمی درب تن ماهی را باز میکنیم و روغن آن را کاملا بیرون میریزیم و به مواد داخل کاسه میافزاییم. سپس در کاسهای ماست و سس مایونز و سس خردل را میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند و روی مواد میریزیم.
پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و رنده میکنیم و آب آن را میگیریم و بعد خیار شور را نیز میشوییم و رنده ریز میکنیم (می توانید به صورت مربع نیز خرد کنید) و به مواد اضافه میکنیم و نمک و فلفل سیاه به میزانی که تمایل داریم روی مواد میپاشیم.
و همگی مواد را آرام با قاشق خوب زیر و رو میکنیم تا کاملا مخلوط شوند و بعد روی کاسه را سلفون میکشیم و سالاد را در یخچال قرار میدهیم تا حداقل ۳۰ دقیقه بماند و خنک و منسجم شود. سالاد تن ماهی را زمان مصرف از یخچال بیرون میآوریم و با نان باگت نوش جان کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *