برداشت گل گاوزبان

۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳:۲۳
کد خبر: ۷۲۲۳۴۴
دسته بندی‌: عکس ، استان ها
گل گاوزبان گیاهی دارای خواص دارویی فراوان است که از گذشته تا کنون، برای بهره بردن از خواص درمانی این گیاه، گل‌ها و برگ‌های آن را خشک می‌کنند و برای تهیه چای و دمنوش و عرق گل گاوزبان استفاده می‌کنند. با فرارسیدن اردیبهشت ماه، برداشت گل گاوزبان در مازندران و آستارا آغاز شده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *