نحوه دم کردن چای زعفرانی برای افطار
چای زعفرانی یکی از چایهای پرطرفدار میان ایرانیها است. این چای یک نوشیدنی شیک مانند شربت آلبالو برای پذیرایی از مهمانها به حساب میآید.
خبرگزاری میزان -
_ نمناک نوشت: چای زعفرانی عطر و طعم بی نظیری دارد و توصیه میشود بجای مصرف چای سیاه از چای زعفرانی با رنگ زیبایی که دارد استفاده کنید.
این چای یک نوشیدنی شیک مانند شربت آلبالو برای پذیرایی از مهمانها بحساب میآید و در کنار یک کیک عصرانه بسیار دلچسب است.
مواد لازم برای تهیه چای زعفرانی:
چای سیاه: یک قاشق غذاخوری
زعفران سابیده شده: دو گرم
آب: دو لیوان
گلاب: یک قاشق چای خوری
هل: به مقدار لازم
طرز تهیه چای زعفرانی:
ابتدا آب داخل کتری را به جوش بیاورید و بعد از اینکه آب به جوش آمد، داخل یک قوری پودر زعفران، چای سیاه، گلاب و هل را بریزید و روی آن آب جوشیده شده را بریزید و در قوری را ببندید و روی کتری یا سماور آب روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به مدت تقریبا ده دقیقه دم بکشد.
چای زعفرانی دم کشیده را در فنجانهای مورد نظر بریزید و در کنار شیرینی جات دلخواه میل کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *