باکتری خطرناکی که برنج و پاستای مانده را تبدیل به قاتل انسان می‌کند

13:20 - 11 ارديبهشت 1400
کد خبر: ۷۲۱۲۲۰
باکتری «باسیلوس سرئوس» باعث به وجود آمدن بیماری‌های ناشی از غذا می‌شود. این باکتری با استفاده از مواد مغذی حاصل از محصولات غذایی از جمله برنج، محصولات لبنی و ادویه جات تولیدمثل می‌کند و گاهی موجب مرگ افراد می‌شود.

برچسب ها: سلامت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *