شهیدی که آمرزیده است/ شیرودی؛ تنها نظامی‌ای که رهبر انقلاب در نماز جماعت به او اقتدا کرد

12:33 - 08 ارديبهشت 1400
کد خبر: ۷۲۰۲۸۰
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
شهید سرلشکر ولی الله فلاحی رئیس وقت ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلام، در پاسداشت عملکرد عالی شهید شیرودی او را به عنوان ستاره غرب کشور معرفی و شهید چمران این شهید بزرگوار را ستاره درخشان جنگ در کردستان توصیف کردند.
هشتم اردیبهشت سالروز آسمانی شدن سردار رشید اسلام شهید علی‌اکبر شیرودی است، او که دی ماه ۱۳۳۴ در روستای بالا شیرود تنکابن متولد شد، سال ۵۱ با ورود به ارتش جمهوری اسلامی ایران و استخدام در هوانیروز پس از طی دوران مقدماتی خلبانی در تهران و خلبانی با بالگرد کبری در اصفهان، سال برای ادامه خدمت خود به کرمانشاه منتقل شد، این انتقال فصل مبارزات انقلابی شهید شیرودی را در جریان پیروزی انقلاب اسلامی رقم زد.
 
شهید شیرودی در جریان پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان یکی از تریبون‌های انقلاب اسلامی، سخنرانی‌هایی در راستای معرفی ابعاد انقلاب و آرمان‌های امام خمینی (ره) در افزایش اطلاعات مردم به عمق انقلاب و تقویت روحیه انقلابی آن‌ها در مسیر مبارزه با رژیم طاغوت انجام داد، روحیه انقلابی و ولایت‌پذیری، چهره این شهید والامقام را به شکل ستاره‌ای درخشان در کنار تمثال شهدا در آسمان انقلاب اسلامی ثبت کرد.
 
بیشتربخوانید:
 
شهید شیرودی پس از پیروزی انقلاب اسلامی این بار در جبهه مبارزه با منافقین و معاندین در دفاع نظام جمهوری اسلامی با لباس بسیجی خلبانی در سنگر حفظ امنیت مرزهای کشور به ویژه در شمال غرب، نام خود را به عنوان یکی از چهره‌های مهم در ایجاد امنیت در این منطقه ثبت کرد، شهید شیرودی با نقش تعیین کننده در آزادسازی پاوه، نمره قبولی در امتحان مهم مبارزه با ضد انقلاب گرفت.
 
 
شهید شیرودی، از ختم غائله کردستان تا نبرد بازی دراز/ شهید شیرودی، مالک اشتر دفاع مقدس/شهید شیرودی، از ستاره غرب تا ستاره آسمان ولایت با نشان شهادت
شهید سرلشکر ولی‌الله فلاحی رئیس وقت ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلام، در پاسداشت عملکرد عالی شهید شیرودی او را به عنوان ستاره غرب کشور معرفی کرد، سرلشکر فلاحی در توصیف جایگاه شهید شیرودی این سردار اسلام را ناجی غرب، ناجی غرب و فاتح گردنه‌ها و ارتفاعات آریا، بازی دراز، می‌مک، دشت ذهاب و پادگان ابوذر معرفی کرد، تبدیل غیر ممکن‌ها به ممکن از جمله برجسته‌ترین ابعاد شخصیتی شهید شیرودی بود.
 
شهید چمران یکی از سرداران رشید اسلام در دوران دفاع مقدس و حتی به ویژه جبهه مقاومت با خدمات ارزشمندی که در لبنان برای دفاع از اسلام و اُمت اسلامی در مسیر جبهه مبارزه با استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی در کارنامه خدمت خود ارائه کرد در توصیف جایگاه شهید شیرودی، این شهید بزرگوار را ستاره درخشان جنگ در کردستان معرفی کرد. 
 
شهید شیرودی به ستاره‌های سردوشی به عنوان درجات تشویقی توجهی نداشت، دنبال داشتن ستاره در آسمان ولایت و دفاع از انقلاب اسلامی بود، احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی از اهداف بلند این سردار رشید اسلام بود، حضور در جبهه حق علیه باطل را وظیفه شرعی می‌دانست و با اطاعت از رهبر خود امام راحل، همانند عقابی تیزپرواز دشمن را با شجاعت کم نظیر خود کلافه کرده بود، شهید شیرودی در دوران دفاع مقدس از جمله رکوردداران بالاترین پروازهای جنگ با بالگرد در دنیا بود.
 
[video src='https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3069499_741.mp4']
 
مصاحبه شهید شیرودی با مجله انقلاب
شهید شیرودی در مصاحبه با مجله پیام انقلاب، علت زنده ماندنش پس از انجام بالاترین پروازهای جنگی در دنیا و نجات یافتن از ۳۶۰ خطر مرگ را، مشیت و عنایت الهی عنوان می‌کند. آخرین عملیات پروازی خلبان شیرودی در بازی دراز صورت گرفت. عراق لشکری، برای بازپس‌گیری ارتفاعات بازی دراز به سوی سر پل ذهاب گسیل می‌کند.
 
 
شهید شیرودی، از ختم غائله کردستان تا نبرد بازی دراز/ شهید شیرودی، مالک اشتر دفاع مقدس/شهید شیرودی، از ستاره غرب تا ستاره آسمان ولایت با نشان شهادت
 
خلبان یار احمد آرش که به همراه شهید شیرودی در این عملیات پروازی شرکت داشت، در مورد چگونگی شهادت این خلبان دلاور چنین می‌گوید: بارها او را در صحنه جنگ دیده بودم که خود را با هلی‌کوپتر به قلب دشمن زده و حتی هنگام پرواز مسلسل به دست می‌گرفت. در آخرین نبرد هم جانانه جنگید و بعد از آنکه چهارمین تانک دشمن را زدیم، ناگهان گلوله یکی از تانک‌های عراقی به هلی‌کوپتر اصابت کرد و در همان حال شیرودی که مجروح شده بود با مسلسل به همان تانک شلیک کرده و آن را منهدم کرد و خود نیز به شهادت رسید، شهید شیرودی در روستای شیرود تنکابن به خاک سپرده شد.
 
شهید شیرودی، دانش‌آموخته مکتب مالک اشتر
امام خمینی (ره) در مورد شهادت شهید شیرودی گفت: او آمرزیده است، فرمانده معظم کل قوا در زمان شهادت شهید شیرودی این سردار رشید اسلام را شخصیتی مکتبی، مؤمن و مبارز در راه خدا توصیف کردند، بی شک شهید شیرودی در سنگر خدمت و دفاع از ولایت از دانش‌آموختگان مکتب مالک اشتر بود و علی زمان خود را تا نثار خون خود پای درخت انقلاب اسلامی تنها نگذاشت.
 
 
شهید شیرودی، از ختم غائله کردستان تا نبرد بازی دراز/ شهید شیرودی، مالک اشتر دفاع مقدس/شهید شیرودی، از ستاره غرب تا ستاره آسمان ولایت با نشان شهادت
 
شهید شیرودی در وصیت‌نامه خود پرواز را پل عاشق برای رسیدن به معشوق توصیف می‌کند، این سردار رشید اسلام در فرازی از وصیت‌نامه خود نوشته است «در بازگشت هرچند پروازم موفقیت آمیز بوده باشد، مقداری غمگین هستم، چون احساس می‌کنم، هنوز خالص نشده‌ام تا به سوی خداوند برگردم. اگر برای احیای اسلام نبود، هرگز اسلحه به دست نمی‌گرفتم و به جبهه نمی‌رفتم. پیروزی‌های ما مدیون دست‌های غیبی خداوند است.»
 
خلبانان بالگردهای کبری هوانیروز امثال شهید شیرودی خوزستان را نجات دادند
امیر سرتیپ دوم خلبان بازنشسته عباس رمضانی، در گفت‌وگو با میزان، گفت: هوانیروز را باید با واژه قهرمان معرفی کرد، دفاع جانانه هوانیروز و شهدای خلبان ما فراموش نخواهد شد، خلبانان کبری هوانیروز امثال شهید شیرودی خوزستان را نجات دادند.
 
وی تصریح کرد: خلبانان شهید هوانیروز از جمله شهید بزرگوار شیرودی با بمباران مواضع دشمن در دوران دفاع مقدس ردپایی ماندگار در تاریخ انقلاب از خود برجا گذاشتند، نبرد کبری‌های هوانیروز با تانک‌های دشمن متجاوز آن‌طور که باید و شاید معرفی نشده است، عملیات‌های خطرناک و موفقیت‌آمیز این عزیزان در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت و ضبط شد.
 
خلبانان هوانیروز به ویژه در دوران دفاع مقدس مظلوم واقع شدند
مشاور فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بر نقش اثرگذار شهید شیرودی در صحنه‌های مختلف دفاع از حریم جمهوری اسلامی ایران، آزادسازی پاوه را در منطقه بازی دراز از جمله رشادت‌های ماندگار شهید شیرودی دانست و اضافه کرد: خلبانان هوانیروز به ویژه در دوران دفاع مقدس مظلوم واقع شدند، باید زحمات و قهرمانی این عزیزان بیشتر به تصویر کشیده شود.
 
رمضانی بر ولایتمداری، ایمان و شجاعت از شاخص‌های شخصیت شهدایی همچون شهید شیرودی تأکید کرد و اظهار داشت: ولایی بودن نام این عزیزان ما را در تاریخ ماندگار کرده است.
 
اقتدای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در نماز جماعت به امامت شهید شیرودی
حجت الاسلام والمسلمین حسن باقری نیز نیز در گفت‌وگو با میزان، در سالروز شهادت شهید شیرودی با اشاره به ۳۰۰ شهید هوانیروز، شهیدان علی اکبرشیرودی و احمد کشوری را از شهدای شاخص هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران برشمرد و گفت: هوانیروز نقش مهمی در دفاع مقدس و رخدادهایی مانند عملیات مرصاد، بازی دراز و آزادسازی پاوه داشت و شهدایی همچون شیرودی در این صحنه نقش‌آفرینی کردند.

رئیس عقیدتی سیاسی هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان خاطره‌ای از امام خمینی (ره) در زمان دریافت خبر شهادت شهید شیرودی، تصریح کرد: امام راحل با شنیدن خبر شهادت رزمندگان و فرماندهان می‌فرمودند؛ خدا بیامرزد این عزیزان ما را، اما وقتی خبر شهادت شهید شیرودی به امام راحل رسید، ایشان فرمودند؛ او آمرزیده است.
 
باقری با بیان جمله‌ای ماندگار از فرمانده معظم کل قوا در زمان دریافت خبر شهادت شهید شیرودی، اظهار داشت: مقام معظم رهبری هم در مورد جایگاه شهید کشوری فرمودند: «ایشان تنها نظامی بودند که من در نماز جماعت به او اقتدا کردم.»
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *