ترفندهایی برای تهیه «حلوا قندی» قزوینی
«حلوا قندی» یکی از شیرینیهای استان قزوین است که میتوان برای افطارهای ماه مبارک رمضان استفاده کرد.
خبرگزاری میزان -
_ خبرگزاری صدا و سیما نوشت: با روش تهیه حلوا قندی قزوینی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا قندی
آرد ۳ پیمانه
پودر زنجفیل ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق سوپخوری
مخلوط کره و روغن جامد ۱۲۰ گرم
پودر قند به میزان دلخواه بسته به ذائقهی شما
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه حلوا قندی
آرد را درون قابلمه ریخته و تفت میدهیم تا فقط بوی خامی آرد از بین برود. سپس یکبار آرد را الک میکنیم.
دوباره روی حرارت قرار میدهیم و نصف کره را به آرد اضافه میکنیم. روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم و کمی تفت میدهیم.
بعد مابقی کره را اضافه کرده هم میزنیم. از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم کمی از حرارت بیفتد.
(فقط در این قسمت دقت شود که رنگ حلوا نباید زیاد تغییر کند).
سپس پودر قند و زنجبیل و پودر هل را اضافه کرده و کاملا ورز میدهیم. اگرحلوا حالت پودری دارد باید به اندازهای ورز دهیم تا منسجم شده و به روغن بیافتد.
سپس درون سینی پهن کرده و روی آن را صاف میکنیم و با قالب دلخواه قالب زده و با پودر پسته تزیین میکنیم.
بعد از اضافه کردن پودر قند تست میکنیم تا میزان شیرینی حلوا قندی به حد مطلوب برسد.
در ضمن پودر زنجبیل سلیقه ایست میتوانید حذف کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *