ترفندهایی برای تهیه حلیم در منزل
حلیم غذای نام آشنا برای صبحانههای مفصل است. اما از این غذا به عنوان یک غذای کامل برای وعده افطار نیز استفاده میشود.
خبرگزاری میزان -
_ ایرنا نوشت: حلیم هرچند غذای سختی است، اما کافی است یک بار تجربهاش کنیم تا لذت ببریم.
مواد لازم برای تهیه حلیم:
گندم (ترجیحا پوست کنده): ۵۰۰ گرم
گوشت (ترجیحا بوقلمون): ۳۰۰گرم
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم (خیلی کم)
روغن حیوانی یا کره آب شده: به مقدار لازم
شکر و دارچین: به مقدار لازم برای تزیینات
طرز تهیه و دستور پخت حلیم:
۱. اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکتها موجود است، ولی اگر در دسترستان نیست میتونید از گندم با پوست استفاده کنید و در مراحل پختن که پوست انداخت آن را از ظرف خارج کنیم.
۲. گندم را چند ساعتی خیس میکنیم. بعد آن را با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت میگذاریم و بعد از جوشیدن میگذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزد.
۳. حداقل سه ساعت زمان لازم دارد تا بپزد. البته گوشت که نیمپز شد نمک را هم اضافه میکنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم. آنقدر هم زدن را ادامه میدهیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در آمده باشد. البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی میتونید صاف و یکدست کنید.
۴. زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش میکنیم.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *