کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف قارچ
بر اساس اعلام محققان مصرف روزانه قارچ در وعدههای غذایی موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان تا ۴۵ درصد میشود.
خبرگزاری میزان -
_ حساب توییتری دیلی میل نوشت: یک مطالعه جدید نشان میدهد اضافه کردن قارچ به وعدههای غذایی موجب کاهش ابتلا به سرطان در افراد میشود.
کارشناسان آمریکایی از سال ۱۹۶۶ تا ۲۰۲۰ در رابطه با ارتباط مصرف قارچ و بیماری به مطالعه پرداخته اند.
محققان میگویند خوردن روزانه ۱۸ گرم قارچ خطر ابتلا به این بیماری را تا ۴۵ درصد کاهش میدهد.
هجده گرم قارچ تقریبا معادل یک هشتم تا یک چهارم فنجان پر یا یک قارچ دکمهای بزرگ است.
مطالعات گذشته مصرف قارچ را با کاهش خطر سرطان مانند سرطان پروستات مرتبط دانسته اند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *