در مقوله امر به معروف و نهی از منکر باید بیش از گذشته کنشگر و فعال باشیم
- حجتالاسلام و المسلمین سید عبدالمهدی موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی در دیدار با اعضای کادر اجرایی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با اشاره به اهمیت و فضیلت ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: این ماه بهترین فرصت برای رسیدن به مقام ارجمند دوری از فساد و ظلم و تباهی و منکرات است و در این ماه است که میتوان بهرههای معنوی و اخلاقی فراوان برد.
وی ادامه داد: ستاد امر به معروف یکی از نهادهای مهم و تأثیر گذار در نظام جمهوری اسلامی ایران است و نقش بنیادین در تبیین دوری از فساد در جامعه دارد به همین دلیل نیاز است که در مقوله امر به معروف و نهی از منکر بیش از گذشته کنشگر و فعال باشید و ساختار و محتوای خود را بیش از هر زمان دیگر نسبت به مسائل و پدیدههای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه به روز نمایید.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تاکید کرد: نمیتوان صرفاً به سخن خوب اکتفا کرد بلکه باید حرف با عمل همراه باشد و به عملکرد و راهبردی بودن اقدامات نیز توجه ویژهای داشت، زیرا جامعه فقط با حرف خوب اصلاح نمیشود و نیاز است در مقام عمل خوب ارائه و اقدام شود.
حجتالاسلاموالمسلمین موسوی با بیان اینکه در برخی از موارد جای منکر و معروف عوض شده است، گفت: فعالان عرصه مطالبهگری و امر به معروف و نهی از منکر میتوانند در قدم اول به تبیین معارف و منکرات بپردازند و به صورت تخصصی منکرات عمده استان را شناسایی و احصا کنند و در قدم بعدی منکرات محوری هر قشر و صنف را مشخص کنند.
وی افزود: اگر به دنبال کارایی و تأثیر بیشتر در زمینه امر به معروف و نهی از منکر هستیم، نیاز است افراد فعال و تأثیر گذار در هر صنفی را شناسایی و جذب کنیم و با استفاده از ظرفیت این افراد برای هر صنف و قشری از جامعه برنامه و اقدام عملیاتی مشخصی داشته باشیم و تحت اشراف ریاست محترم ستاد، آیتالله دری نجف آبادی، نماینده معظم مقام معظم رهبری در استان به موفقیتهای بیشتری دست پیدا کنیم.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با تاکید بر آموزشگاه همگانی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر، گفت: سیاست دستگاه قضائی حمایت از آمرین به معروف است، اما برای مطالبه گری باید با شناخت و آگاهی بر مدار قانون حرکت کرد و توجه ویژهای به رعایت مرز انتقاد و تخریب داشت.