چگونگی تقویت سیستم ایمنی بدن روزهداران در ایام کرونا
یک متخصص طب سنتی در رابطه با تقویت سیستم ایمنی بدن روزهداران در ایام کرونا نکاتی ارائه کرده است.
خبرگزاری میزان -
_ آنا نوشت: مژگان تنساز با تأکید بر تقویت سیستم ایمنی بدن در ایام ماه مبارک رمضان گفت: با آغاز پیک چهارم کرونا و همزمانی آن با شروع ماه رمضان میطلبد که سیستم ایمنی بدن روزهداران تقویت شود.
این متخصص طب سنتی با اهمیت دانستن تغذیه در وعده افطار گفت:بهتر است وعده افطاری با مواد غذایی سبک مثل: یک لیوان آب جوش با عسل یا خرما، چای کمرنگ، شیربادام یا چهارمغز همراه با شیر شروع کنند.
وی با تاکید بر اینکه در وعده افطار از پرخوری پرهیز شود گفت: منظور از افطار نوشیدن مایعات گرم، خوردن غذاهای رقیق مثل فرنی یا سوپ رقیق است، اما متاسفانه روزهداران در وعده افطار از آشهای غلیظ و حلیم استفاده میکنند که باعث تشنگی و پر شدن حجم معده میشود.
تنساز افزود: فاصله زمانی بین افطار تا شام باید در حدود ۲۰ دقیقه باشد و بلافاصله بعد از افطار غذاهای سنگین مصرف نشود.
وی با بیان اینکه در فاصله افطار تا سحر باید مواد غذایی مختلف با رعایت فاصله زمانی مناسب مصرف شود گفت: مصرف مایعات از افطار تا سحر به تامین آب مورد نیاز بدن کمک میکند وسعی شود آب میوههای طبیعی مثل آب هویج و آب سیب که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند در فاصله زمانی افطار تا سحر استفاده شود.
تنساز تصریح کرد: استفاده از عرق کاسنی، شاه تره، شربت سکنجبین و شربت آبلیمو در وعده افطار به رفع تشنگی کمک میکند.
وی در خصوص وعده سحری در ماه رمضان گفت: روزه داران یک ساعت قبل از اذان از خواب بیدار شوند و سعی کنند از خوردن غذاهای سنگین خودداری کنند، زیرا در طول روز موجب ایجاد ضعف و تشنگی میشود.
تن ساز با اشاره به اینکه در وعده سحر بهتر است از انواع خشکبار و میوه استفاده شود بیان کرد: کسانی که تمایل به خوردن پلو و خورشت دارند بهتر است از انواع خورشتهایی مثل خورشت سیب و به، کرفس، کدو حلوایی، کدو سبز، آلواسفناج، هویج، خلال و خورشت نخود سبز استفاده شود.
این متخصص طب سنتی با تاکید بر اینکه بیخوابی سیستم ایمنی بدن را ضعیف میکند خاطرنشان کرد: روزهداران بهتر است قبل از ساعت ۱۲ شب بخوابند خاطرنشان کرد و در حدود ۵ ساعت خواب کافی داشته باشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *