اختلافات مسئولین روند رسیدگی به کرونا را کند میکند
- شرایط عادی نیست، اوضاع به لحاظ بروز مشکلاتی، بحرانی گشته و نیازمند آن است که میان همه هم آوایی و همگرایی تقویت شود.
جهان درگیر است، همه به فکر خود هستند و شرایط موجود در جهان به گونهای پیش میرود که از این وضعیت به مانند ابزار فشار و تهدید بهره ببرند.
بی رحمی دنیا تا آنجایی است که حتی اکنون با وجود جنگ جهانی با ویروس کرونا، اما جنگهایی که رژیمهای متجاوز و سلطه گر در دیگر کشورها به راه انداخته اند، همچنان ادامه دارد.
ایران نیز از شرایط حاکم در دنیا به خاطر کرونا مستثنی نیست و حتی بیشتر از دیگر کشورها از شیوع این ویروس در خطر است.
چرایی پرخطرتر بودن کرونا برای ایران به خاطر نوع نگاهی است که کشورهای نظام سلطه به آن دارند و سعی میکنند حتی تبعات و تأثیرات ویروس کرونا به ایران بیشتر هم شود.
با توجه به شرایط حاکم، اختلافاتی که میان وزیر بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا که ریاست آن را آقای روحانی رییس جمهور بر عهده دارد، روند مقابله با اپیدمی کرونا را که با شدت آغاز شده و همچنان میتازد کاهش میدهد چرا که مسئولین بجای اندیشیدن برای این بحران، در اندیشه پاسخگویی به یکدیگر هستند.
ستاد ملی مقابله با کرونا یک نهاد جامع الاطراف است که از سازمانها و نهادهای گوناگون در ان عضویت دارند و قاعدتاً باید تصمیمات بر اساس عقل جمعی باشد نه تصمیمات فردی.
علاوه بر آن که در ستادهایی، چون ستاد ملی مقابله با کرونا عقل جمعی باید برقرار باشد، برخی از مسئولینی که سازمان و نهادی گه مسئولیت آن را بر عهده دارند و این نهاد و سازمان با بحرانی که واقع شده بیشتر درگیر است، باید بیشترین تأثیر را در تصمیم گیریها و تصمیم سازیها داشته باشد.
بحران کرونا در جهان ملتها و دولتها را به طور مستقیم درگیر کرده است، در این میان وزارت بهداشت کشورها بیشترین فشار را تحمل میکنند و حق آن را دارند به خاطر جنس کاری که انجام میدهند، بیشترین تأثیر گذاری را در روند مقابله با کرونا داشته باشند.
وزیر بهداشت این روزها درگیر حاشیههایی است که به خاطر هشدارها و درخواستهایی که داده است و در این رهگذر، با وجود نگرانی شدید از بروز شرایط سخت کرونایی با بی مهری از سوی همکاران خود و ایضاً برخی جریانها قرار میگیرد.
وزیر و وزارت بهداشت مسئول تأمین امنیت جانی مردم است و در شرایط موجود این مسئولین دو چندان میشود.
باید نسبت به دغدغههای وزیر و وزارت بهداشت اهمیت داد چرا که نگران سلامتی مردم جامعه است.
اما این که چرا وزیر و وزارت بهداشت که سعی دارد همگان را نسبت به تصمیمات اشتباهی که میگیرند آگاه کند، با موجی از تخریب و انتقاد روبرو میشود جای شگفتی دارد!
اگر وزیر بهداشت و سازمان زیر مجموعه مدیریتی او در ماجرای کرونا قصوری داشت که باعث شدت گرفتن بیماری شده بود، این حق را همه داشتند که وزیر و وزارتخانه را به با انتقاد بگیرند، اما این روند اتفاقاً بر عکس است.
وزیر اصرار میکند، خواهش میکند و دست به التماس بلند میکند که سفرها را لغو کنید، اما ستاد توجهی نمیکند.
کافی است به هزینه درمان این روزهای پیک چهارم کرونا نگاهی بیندازیم و از ستاد سراغی از هزینهها بگیریم و با هزینه خانه نشینی مردم مقایسه کنیم، آنگاه به این نتیجه خواهیم رسید که هزینه درمان، بستری و جان باختن، بسیار بیشتر از هزینه تعطیل کردن و ایجاد محدودیت است تا مردم به ویروس کرونا دچار نشوند.
دولت همواره خود را نگران کسب و کار مردم نشان داده است، اما به این نکته توجه نمیکند که با روشی که ستاد در پیش گرفته است، ضربه به کسب و کارها بیشتر و ت؟ دثیر گذارتر از تعطیلیها است چرا که حرکت در میان تعطیلی و باز شدن یک شرایط نامتعادل را ایجاد میکند.
در هر حال اختلافات به هر دلیلی که باشد باید به خاطر مردم در وضعیت وخیم کرونایی کنار گذاشته شود. دود این اختلافات به چشم مردم میرود نه مسئولین!