کدام سبزیجات با پخته شدن ارزش غذایی آن‌ها بیشتر می‌شود؟

1:50 - 26 فروردين 1400
کد خبر: ۷۱۶۸۲۶
همیشه گفته می‌شود سبزی‌ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی‌ها این موضوع درست باشد، اما سبزی‌هایی مانند سیب زمینی، هویج و اسفناج هستند که با پخته شدن ارزش غذایی آن‌ها افزایش می‌یابد.

برچسب ها: سلامت سبزیجات

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *