بخشی از دستاوردهای سفرهای استانی آیت الله رییسی
بر اساس گزارش منتشر شده جلوگیری از بیکار شدن بیش از هزار نیروی کار در سمنان و بازگشت کارخانه تولید شکر تصفیه سردشت به چرخه تولید بعد از ۴ سال را میتوان بخشی از دستاوردهای سفرهای استانی رییس قوه قضاییه دانست.
خبرگزاری میزان -
_ روزنامه حمایت به بررسی بخشی از دستاوردهای سفرهای استانی رییس قوه قضاییه به استانهای سمنان، البرز، آذربایجان غربی و مازندارن پرداخته است.
جلوگیری از بیکار شدن بیش از هزار نیروی کار در سمنان
رییس دستگاه قضا در بیستمین سفر استانی خود به استان سمنان بر رفع موانع تولید و حمایت از کارگاههای تولید تاکید کردند. حال در راستای اجرای مصوبات سفرهای استانی رییس دستگاه قضا شرکت نساجی کویر یکی از واحدهای تولیدی است که در جریان فعالیت خود با مشکلاتی مواجه شده بود که مشکلات آن با حمایتهای دستگاه قضایی برطرف شد.
این موضوع از طریق دادستانی و معاونت دادستان مرکز استان سمنان بهطور جد پیگیری شد که پس از بررسیها و جلسات متعدد و مذاکرات صورت پذیرفته با عوامل مربوطه، شرکت موفق به بازپسگیری مبلغ چند حواله ارزی و نیز معادل مبلغ ریالی پرداختی شد. این اقدام از تعطیلی کارخانه که دارای ۷۵۰ نفر نیروی کار است جلوگیری کرد و همچنین با راهاندازی مجدد یکی از خطوط تولید تعطیلشده تعداد ۳۰۰ نفر نیروی جدید جذب شد.
آزادسازی ۱۱۵ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته ساوجبلاغ
سال ۹۸ بود که رییس دستگاه قضا به استان البرز سفر کرد. آیتالله رئیسی در این سفر بر مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی تاکید کردند.
به همین منظور و در راستای اجرای مصوبات سفر استانی رییس دستگاه قضا به استان البرز، روز گذشته رییس دادگستری ساوجبلاغ از آزادسازی ۱۱۵ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته خبر داد.
احمد نوروزی، اظهار کرد: عملیات آزادسازی در منطقه «هیو» واقع در بخش مرکزی ساوجبلاغ انجامشده است.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی انجام شد اضافه کرد: درنتیجه قلعوقمع تعداد زیادی قطعهبندی، ویلا و دیوارکشی بیش از یکمیلیون و ۱۵۰ هزار مترمربع معادل ۱۱۵ هکتار از اراضی زراعی به ارزش ۹۴۰ میلیارد ریال آزادسازی و به وضعیت سابق اعاده شد.
وی متذکر شد: تنها در یک هفته اخیر در راستای اجرای مصوبات قرارگاه مقابله با تغییر کاربریهای دادگستری استان نزدیک به ۲۴۰ هکتار از اراضی تغییر کاربری یافته شهرستان آزادسازی شده است.
بازگشت کارخانه تولید شکر تصفیه سردشت به چرخه تولید بعد از ۴ سال
اسفند سال گذشته بود که رییس دستگاه قضا به استان آذربایجان غربی سفر کرد. آیتالله رئیسی در نشست خبری این سفر عنوان کرد: نباید اجازه دهیم چراغ واحدهای تولیدی خاموش بشود. در راستای تاکیدات رییس دستگاه قضا مبنی بر حمایت از تولیدکنندگان رییس دادگستری سردشت روز گذشته از بازگشت به چرخه تولید کارخانه تولید شکر تصفیه این شهرستان بعد از ۴ سال با حمایت دستگاه قضایی خبر داد.
امیر کشاوری با اعلام این خبر گفت: در اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص پشتیبانی و رفع موانع تولید و نیز عمل به تاکیدات رییس قوهقضاییه در موردحمایت از تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی، کارخانه تولید شکر تصفیه سردشت که به دلیل مشکلات مالی از تولید بازایستاده بود با ورود دستگاه قضایی این شهرستان و حمایتهای رییس کل دادگستری استان آذربایجان غربی مشکلات مالی این کارخانه برطرف و بعد از ۴ سال تعطیلی به چرخه تولید بازگشت. گفتنی است با بازگشایی دوباره این واحد تولیدی برای ۲۵۰ نفر بهطور مستقیم و ۳۰۰ نفر دیگر بهطور غیرمستقیم اشتغالزایی میشود.
افزایش اشتغال زندانیان استان مازندران
مقصد بیست و چهارمین سفر استانی رییس دستگاه قضا، استان مازندران بود. هدف از سفر آیتالله رئیسی به این استان بررسی و رفع مشکلات حقوقی و قضایی استان بود که یکی از این مشکلات اشتغال زندانیان بود که گامهای مؤثری در این زمینه برداشتهشده است. به همین منظور رییس کل دادگستری استان مازندران با بیان اینکه اشتغال در زندان را فرصت بسیار مناسبی جهت بازپروری و تأمین مالی زندانیان است، تصریح کرد: در سفر رییس قوهقضاییه به استان مازندران اشتغال ۸۰ درصدی زندانیان هدفگذاری شد و تاکنون در زندانهای استان گامهای مؤثری در خصوص اشتغال برداشتهشده و در ماههای آینده این مهم با همکاری اداره کل زندانهای استان محقق خواهد شد.
حجتالاسلاموالمسلمین صادق اکبری در نخستین جلسه ستاد ساماندهی زندانها و کاهش جمعیت کیفری استان، اقدامات شورای حل اختلاف مستقر در زندان را مثبت ارزیابی کرد و تأکید کرد: قطعاً ایجاد صلح و سازش مهمترین اقدام دستگاه قضایی استان بوده و تاکنون ۶۷ درصد از پروندههای وارده به زندانهای استان منجر به صلح و سازش شد.
وی همچنین از اعلام آمادگی جمعی از نیکوکاران برای آزادی محکومان مالی خرد خبر داد. اکبری افزود: ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی جهت قرب الهی و کمک به همنوع بوده و با این اقدام خداپسندانه جمع کثیری از محکومان جرائم غیرعمد و مالی به آغوش خانواده بازخواهند گشت.
وی با اشاره به سیاستهای جدید کیفری و اعمال قانون تصویبشده اخیر کاهش مجازات حبس تعزیری خاطرنشان کرد: رویکرد کیفری دستگاه قضایی استان با توجه به تأکیدات رییس قوهقضاییه اعمال بیشازپیش مجازات جایگزین حبس و اقدامات تأمینی و تربیتی بهویژه برای محکومان صرفاً مالی بوده و قضات در موارد غیرضروری از مجازات حبس استفاده نخواهند کرد. رییس کل دادگستری مازندران از تشدید مجازات قانونی برای مجرمان سابقهدار و شرور خبر داد و افزود: اشخاصی که مردم از آزادی آنها در رنج خواهند بود در زندان میمانند و بههیچوجه از تخفیفات و ارفاقات قانونی بهرهمند نخواهند شد.
ایجاد مصالحه ۲۳ پرونده قتل عمد در هرمزگان
رییس دستگاه قضا در هشتمین سفر استانی خود به استان هرمزگان سفر کرد. آیتالله رئیسی در این سفر در دیدار با قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان هرمزگان، با قدردانی از زحمات اعضای شورای حل اختلاف بهویژه در صلح و سازش بین طوایف صورت میگیرد، از این اقدام بهعنوان اقدامی ارزشمند یادکرد. در همین راستا و با توجه به تاکیدات رییس قوهقضاییه در خصوص صلح و سازش در پروندهها روز گذشته رییس کل دادگستری هرمزگان از ایجاد مصالحه در ۲۳ پرونده قتل عمد در این استان خبر داد.
علی صالحی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹ باهمت و تلاش مسئولین، کارکنان و اعضای شوراهای حل اختلاف استان، ۲۳ فقره پرونده با موضوع قتل عمد به مصالحه انجامیده است.
رییس کل دادگستری استان هرمزگان عنوان کرد: این مهم با تلاش مستمر مسئولین قضایی، مددکاران و اعضای شورای حل اختلاف و در پی برگزاری جلسات متعدد صلح و سازش محقق شده است.
وی همچنین، گذشت اولیای دم در این پروندهها را اقدامی درخور تحسین و موجب خشنودی خداوند متعال برشمرد و از آنها قدردانی کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *