«من انقلابیام» نگاهی به شاخصهای انقلاب اسلامی
- کتاب «من انقلابیام» به دنبال تبیین این شاخصها در دو فصل میباشد که در فصل اول مبنای کلامی انقلاب و مبانی انقلاب اسلامی برای رهیافت دقیق به شاخصهای انقلابیگری تبیین شده است.
انقلاب اسلامی ایران یکی از رخدادهای بینظیر دوران معاصر و فصل جدیدی در تاریخ بشریت است که منشأ آثار زیادی در منطقه و سطح جهان بوده است که به عنوان یک هژمونی در منطقه نیز مطرح است. انقلاب اسلامی که با هدف تحقق تمدّن نوین اسلامی شکل گرفت در مسیر تکامل خود برای طی فرایند پنجگانه تحقق اهداف انقلاب اسلامی، مرحله اول آن که انجام یک حرکت انقلابی و تشکیل انقلاب اسلامی با روحیه و تفکر انقلابی بود انجام گرفت و مرحله بعد که تشکیل نظام اسلامی (جمهوری اسلامی) بود با همت مردم در دوازدهم فروردین ۱۳۵۸ عینیت پیدا کرد و انقلاب از این دو مرحله عبور نمود.
در مرحلۀ سوم تحقق اهداف انقلاب که «تشکیل دولت اسلامی» است انقلاب هنوز در این مرحله قرار دارد؛ که در این بین وظایف و تکالیفی برای مردم و مسئولین متصور است تا از این مرحله گذر و به مراحل چهارم و پنجم «جامعه اسلامی و تشکیل تمدّن اسلامی» برسیم.
برای تحقق دولت اسلامی یکی از ملزومات اساسی انتخاب مسئولینی است که دارای تفکر و روحیه انقلابی باشند و به دنبال تحقق اهداف انقلاب اسلامی باشند. این وظیفه خطیر به دوش «مردم» است که با شناخت دقیق شاخصهای انقلابیگری که مقام معظم رهبری مدظلهالعالی در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی رحمتاللهعلیه در سال ۱۳۹۵ به صورت دقیق و شفاف آن شاخصها را برشمردند با کاندیداهای داوطلبی که به دنبال تصدی دولت هستند تطبیق دهند و فردی را به عنوان مسئول دولت انتخاب نمایند که دارای شاخصهای انقلابیگری باشد.
در فصل دوم کتاب در کنار تعریف و تبیین مفهوم انقلابی، انقلابیگری و الزامات انقلابی ماندن، به دنبال تبیین و تفسیر شاخصهای انقلابیگری هستیم که در ۶ شاخص به صورت مبسوط، تحلیل و بررسی شده است از جملۀ این شاخصها «پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب» که دارای چهار مبنای اساسی همچون "پایبندی به اسلام ناب در مقابل اسلام آمریکایی، محور بودن مردم، اعتقاد به پیشرفت و تعامل با محیط با پرهیز از انحرافها و حمایت از محرومان" است.
شاخص دوم «هدفگیری آرمانهای انقلاب و همّت بلند برای رسیدن به آنها» است. شاخص سوم «پایبندی به استقلال همه جانبۀ کشور» از جمله استقلال سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی میباشد. شاخص چهارم «حساسیت در برابر دشمن» و شناخت دقیق دشمن است. شاخص پنجم» داشتن تقوای دینی و سیاسی» و شاخص ششم «اعتقاد به اراده و نیروی مردم و مخالفت با تمرکزهای دولتی» است که در اصل میدان دادن به مردم و تکیه به مردم در تمامی عرصهها به خصوص اهمیت دادن به نقش مردم برای تحقق اقتصاد مقاومتی در مقابل اقتصاد عاریتی است.
به عبارتی راه برون رفت کشور از مشکلات و انجام گشایشهای اقتصادی تکیه به جوانان و ظرفیتهای داخلی و توان کشور است نه نگاه به بیرون و وابستگی محض؛ بنابراین دولت جوان مؤمن انقلابی، دولتی است که شاخصهای انقلابیگری در آن تبلور دارد و به دنبال اعتلای کشور با تکیه بر جوانان است که این اصول و مبانی و شاخصها در ۳۲۰ صفحه در کتاب "من انقلابیام" به صورت دقیق و مبسوط تحلیل و بررسی شدهاند.