احصاء ۹ سرفصل اصلاح ساختار بودجه؛ از اصلاح منابع و مصارف تا سَد مقاومت بیرونی و تعارض درونی!
رئیس کمیته «اصلاح ساختار بودجه» کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از احصا ۹ سرفصل لازم در راستای اصلاح ساختار بودجه خبر داد و گفت: معمولاً هم مجالس و هم دولتها نسبت به اصلاح ساختار بودجه مقاومت میکنند.
خبرگزاری میزان -
محسن زنگنه در گفتوگو با میزان، با بیان اینکه «کمیته اصلاح ساختار بودجه» در هفته پیش رو دو جلسه جهت پیگیری امور مربوط به اصلاح ساختار بودجه برگزار خواهد کرد، گفت: اصلاح ساختار بودجه تقریباً اصلیترین اقدام مجلس در سال ۱۴۰۰ است و ما حتی با رئیس مجلس مذاکره داشتیم که انشاءلله پشتیبانی از کمیته اصلاح ساختار بودجه داشته تا ما به وعده خود در این زمینه عمل کنیم.
این نماینده مجلس اظهار داشت: تقریباً در ۹ سرفصل مطالب لازم در راستای اصلاح ساختار بودجه را احصا کردیم که برای هر کدام از این سرفصلها نیاز است یک تیم تخصصی شرکت گرفته تا بر روی آنها فعالیت کنند.
وی با اشاره به سرفصلهای اصلاح ساختار بودجه بیان داشت: منابع(رابطه مالی دولت و نفت)، مالیاتها(مالیات بر عایدی سرمایه) مصارف(اصلاح مصارف دولت)، یارانهها و صندوقهای بازنشستگی از جمله سرفصلهای برنامه اصلاح ساختار بودجه قلمداد میشوند.
زنگنه با بیان اینکه در حوزه شیوه تصویب و شیوه تنظیم بودجه ایرادات بسیاری داریم، گفت: این ایرادات باعث عدم شفافیت در بودجه شده است که انشاءلله میکوشیم در راستای اصلاح ساختار بودجه به آن بپردازیم.
این نماینده مجلس بیان داشت: انشاءلله میکوشیم شیوه بررسی بودجه در صحن علنی را هم اصلاح کنیم.
مقاومت بیرونی
زنگنه با بیان اینکه مقاومتهایی بیرون از مجلس در قبال اصلاح ساختار بودجه وجود دارد، بیان داشت: معمولاً هم دولتها در این زمینه مقاومت میکنند و هم مجالس لذا در برخی زمینهها مقاومتهایی را در مجلس میبینیم که بر اساس تعارض منافع شکل میگیرد.
وی تاکید کرد: معمولاً هم مجالس و هم دولتها نسبت به اصلاح ساختار بودجه مقاومت میکنند البته ما در قالب اصلاح ساختار بودجه اصلاح ساختار بودجه شرکتهای دولتی را مد نظر داشته و به این موضوع هم ورود جدی خواهیم داشت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *