بخشی از دستاوردهای سفر استانی آیت الله رییسی به استان گیلان
بر اساس گزارشهای منتشر شده بخشی از دستاوردهای سفر استانی رییس قوه قضاییه به استان گیلان فسخ قرارداد واگذاری شرکت صنایع پوشش گیلان و جلوگیری از بیکاری ۴ هزار نفر و رفع مشکل ۱۰۸ واحد تولیدی در این استان بوده است.
خبرگزاری میزان -
_ روزنامه حمایت به بررسی بخشی از دستاوردهای سفر استانی رییس قوه قضاییه به استان گیلان پرداخته است.
فسخ قرارداد واگذاری شرکت صنایع پوشش گیلان
بهمن ماه سال گذشته بود که رییس دستگاه قضا به استان گیلان سفر کرد. یکی از تاکیدات رییس قوه قضاییه در این سفر احیای کارخانجات و کارگاههای تولیدی بود که روز گذشته رییس کل دادگستری گیلان اولین نتایج سفر رئیس قوه قضاییه و پیگیری دستور آیت الله رئیسی برای رسیدگی به وضعیت کارخانجات بزرگ تولیدی در استان گیلان را تشریح کرد.
حجتالاسلام والمسلمین حمزه خلیلی با بیان اینکه رییس قوه قضاییه در سفر به گیلان، بر رسیدگی سریع به وضعیت شرکتهای پوشش، رشت الکتریک ایران و صنایع ابریشم تاکید داشت، اظهار کرد: دادگستری کل استان گیلان با تاکیدات رئیس قوه قضائیه، در مدتی کوتاه اقدامات موثری را در زمینه فسخ قرارداد برای بازپس گیری مالکیت این کارخانجات و برخورد با اشخاصی که در نظام تولید اخلال ایجاد نموده اند به انجام رسانده است.
رییس کل دادگستری گیلان در خصوص شرکت صنایع پوشش گفت: با پیگیری دستگاه قضایی گیلان قرارداد فی مابین گروه شرکت آتیه دماوند-وابسته به بانک صنعت و معدن- و خریداران بخش خصوصی در شعبه ۲۰ دادگاه حقوقی تهران رسیدگی و با فسخ قرارداد واگذاری، صنایع پوشش به شرکت آتیه دماوند بازگشت داده شد.
وی از راه اندازی خط تولید صنایع پوشش در آیندهای نزدیک خبر داد و افزود: گروه سرمایه گذاری شرکت آتیه دماوند در راستای اجرای مصوبات کمیته حمایت از تولید و سرمایه گذاری برای بهسازی و مقاوم سازی سالن تولید و بهره برداری از ماشین آلات ریسندگی پوشش اقدام نموده و به زودی خط تولید جدید این کارخانه راه اندازی خواهد شد.
خلیلی همچنین درباره تخریب اموال و توقف تولید در شرکت صنایع پوشش از سوی خریداران آن گفت: برای این اشخاص به اتهام اخلال در نظام تولید پرونده قضایی تشکیل شده است و بازپرس پرونده ضمن صدور قرار کارشناسی برای بررسی همه جانبه وضعیت این شرکت، از آن جایی که احتمال فرار متهم اصلی پرونده نیز وجود داشت، قرار نیابت جهت دستگیری متهم صادر نموده است.
رییس کل دادگستری گیلان در ادامه به شرکت رشت الکتریک ایران اشاره کرد و گفت: از آن جایی که خریداران شرکت الکتریک ایران هیچ گونه اهلیت فنی و تخصصی و مالی جهت خرید شرکت را نداشته و پس از انتقال شرکت نیز بدون عمل به شروط مندرج در قرارداد، علاوه بر تخریب ابنیه مبادرت به تعطیلی و توقف تولید کرده اند، دو اقدام همزمان از سوی دادگستری کل استان گیلان صورت پذیرفته است.
وی اضافه کرد: به صندوق بازنشستگی کشوری مالک شرکت رشت الکتریک ایران- اعلام شد تا براساس مفاد قرارداد، نسبت به فسخ آن برابر ماده ۲۴۰ قانون مدنی اقدام و نتیجه را گزارش کند.
رییس شورای قضایی استان گیلان از رسیدگی به پرونده کیفری خریداران شرکت رشت الکتریک ایران به اتهام اخلال در نظام تولید در دادسرای عمومی و انقلاب رشت خبر داد و اظهار داشت: به لحاظ اهمیت موضوع و فنی و تخصصی بودن مسائل آن، قرار ارجاع امر به کارشناسان رسمی در سه رشته ماشین آلات، تاسیسات راه و ساختمان و روابط کارگری و کارفرمایی صادر شد که با وصول نظریه کارشناسان در دهم فروردین امسال و ابلاغ آن به وکیل متهمین نسبت به احضار آنان جهت تفهیم اتهام و صدور قرار لازم و قانونی اقدام شده است.
خلیلی همچنین به وضعیت شرکت ابریشم گیلان اشاره کرد و عنوان نمود: با توجه به این که خریداران شرکت صنایع ابریشم گیلان علاوه بر عدم برخورداری از اهلیت فنی و تخصصی و مالی نسبت به شرایط مندرج در قرارداد از جمله افزایش تولید و بهره وری مناسب اقدام ننموده اند از سوی دادگستری کل استان گیلان به شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند اعلام شد تا با استناد به ماده ۲۴۰ قانون مدنی نسبت به فسخ قرارداد اقدام کند.
وی افزود: در خصوص اتهام متهمین مبنی بر اخلال در نظام تولید، پروندهای در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان صومعه سرا تشکیل شده است که با تکمیل تحقیقات، به زودی متهم اصلی احضار و قرار لازم و قانونی صادر خواهد شد.
رییس کل دادگستری گیلان در پایان با انتقاد از مالکان این کارخانجات تصریح کرد: با وجود تخلف خریداران و عدم اجرای تعهدات و شرایط مندرج در قرارداد، تعلل و تاخیر شرکت آتیه دماوند و صندوق بازنشستگی کشوری در فسخ واگذاری این کارخانجات مبنایی نداشته و لازم است در برابر مطالبه گری شهروندان پاسخگو باشند.
جلوگیری از بیکاری ۴ هزار نفر با رفع مشکل ۱۰۸ واحد تولیدی
همچنین معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان از جلوگیری از بیکاری ۴ هزار نفر در گیلان با حمایت دستگاه قضایی خبر داد.
احمد آقایی در این زمینه گفت: دستگاه قضایی به هیچ عنوان اجازه فروش و مزایده اموال کارخانهها را صادر نخواهد کرد ضمن آنکه صاحبان این واحدهای تولیدی مکلف هستند برنامههای عملیاتی خود را برای از سرگیری روند تولید کارخانه ظرف مدت معین ارائه کنند.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی در راستای رفع موانع تولید و بازگشایی واحدهای تولیدی غیرفعال و نیمه فعال افزود: از ابتدای سال گذشته تا پایان بهمن ماه ۳۵ بازرسی میدانی توسط رئیس کل دادگستری استان گیلان و دادستان مرکز استان گیلان انجام شده و از تعطیلی ۱۰۸ واحد تولیدی با اشتغال بیش از ۴۰۰۰ کارگر، جلوگیری
شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان یکی از رویکردهای مهم دستگاه قضا را حمایت از تولید و اشتغال عنوان کرد و افزود: صاحبان صنعت و واحدهای تولیدی در صورت بروز مشکلات و موانع در کارشان میتوانند از حمایت دستگاه قضایی برخوردار شوند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *