سریالهای ماه رمضان همراه با ستارههای پیشکسوت
صدا و سیما برای ماه رمضان سریالهای متفاوتی آماده کرده است. در این سریالها بازیگران پیشکسوتی همچون داریوش ارجمند، عبدالرضا اکبری، ثریا قاسمی و علی دهکردی حضور دارند.
خبرگزاری میزان -
_ روزنامه خراسان نوشت: تلویزیون نسبت به سال گذشته، سریالهای متفاوتی را برای پخش در نظر گرفته است و در رمضان ۱۴۰۰ شاهد ترکیب متفاوتتری خواهیم بود. برخلاف رمضان ۹۹ که مجموعه کمدی «زیرخاکی» روی آنتن رفت، ماه رمضان امسال جای یک سریال کاملا کمدی در کنداکتور خالی است و پس از سالها بار دیگر مجموعهای با حالوهوای ماورایی در ماه رمضان روی آنتن خواهد رفت. سریالهای «احضار»، «بچه مهندس ۴»، «یاور» و «رعد و برق» چهار مجموعه ویژه ماه رمضان در نوبت پخش هستند.
احضار
علیرضا افخمی که سریالهای ماورایی مانند «او یک فرشته بود»، «پنجمین خورشید» و «پنج کیلومتر تا بهشت» را در کارنامه دارد، سال گذشته پس از ۹ سال سریال ماورایی جدید خود «احضار» را جلوی دوربین برد. این سریال که ابتدا «دعوت نحس» نام داشت، فرقهها و عرفانهای کاذب را نقد میکند. آرش مجیدی، رضا توکلی، افسانه چهرهآزاد، علی دهکردی، میلاد میرزایی، صالح میرزاآقایی و غزال نظر، از بازیگرانی هستند که در این مجموعه حضور دارند. «احضار» نه فقط بازگشت علیرضا افخمی به ساخت سریال در فضای ماورایی است، بلکه بازگشت تلویزیون به دوران پخش سریالی با چنین ژانری در ماه رمضان نیز است. هرچند که تلویزیون در سالهای گذشته، سریالهایی با حال و هوای معنوی را در کنداکتور رمضانی جای داده است، اما مجموعه «پنج کیلومتر تا بهشت» که سال ۹۰ روی آنتن رفت، آخرین سریال ماورایی بود که تلویزیون در ماه رمضان روی آنتن برد. با توجه به فضای متفاوت «احضار» و سابقه افخمی، به نظر میرسد این مجموعه بتواند توجه مخاطبان را جلب کند.
بچه مهندس ۴
سریال «بچه مهندس» اولین بار رمضان سال ۹۷ روی آنتن رفت. سال گذشته فصل سوم این مجموعه پخش شد و اکنون قرار است فصل چهارم آن پس از یک سال، ماه رمضان ۱۴۰۰ پخش شود. «بچه مهندس ۳» که به دوران جوانی زندگی شخصیت اصلی قصه یعنی «جواد جوادی» و چالشها و مشکلات او در دوران تحصیل میپرداخت، به نسبت آثار شبکه دو، مجموعه پربینندهای بود و در نهایت توانست ۴۲ درصد مخاطب داشته باشد. این مجموعه با یک تغییر مهم جلوی دوربین رفت و تصویربرداری آن همچنان ادامه دارد. در این فصل محمدرضا رهبری جایگزین روزبه حصاری شده و نقش «جواد جوادی» را ایفا کرده است. طبق اعلام تهیهکننده سریال علت این جایگزینی، «درخواستهای نامتعارف و غیرحرفهای» حصاری بوده است. فرهاد قائمیان، ثریا قاسمی و مهشید جوادی بازیگران فصل قبل هستند که در فصل چهارم نیز حضور دارند. عبدالرضا اکبری، محمدرضا هدایتی، سولماز غنی و نگین صدق گویا از بازیگران جدید «بچه مهندس ۴» هستند.
یاور
سعید سلطانی سال گذشته پس از تجربه شکستخورده «بوم و بانو»، سراغ ساخت سریال «یاور» رفت. سعید مطلبی که به عنوان نویسنده در مجموعه «ستایش» با این کارگردان همکاری کرده بود، نگارش فیلم نامه «یاور» را نیز بر عهده داشته است. این نویسنده با مجموعه «ستایش» بار دیگر ثابت کرد که میداند چطور با قصهای ساده و عامهپسند مخاطب را جذب کند؛ بنابراین اگر روی سابقه مطلبی در سرگرم کردن تماشاگر با چنین داستانهایی حساب کنیم، «یاور» میتواند مخاطبان را با خود همراه کند. این ملودرام اجتماعی، فضایی معمایی نیز دارد و مضمون آن درباره جوانمردی است. علاوه بر داریوش ارجمند که نقش شخصیت اصلی سریال را بازی میکند، اسماعیل محرابی، زهرا سعیدی، شبنم فرشادجو، محمد حاتمی، فقیهه سلطانی و ارسلان قاسمی هم در این مجموعه ایفای نقش کردهاند. «یاور» این روزها در حال تصویربرداری است.
رعد و برق
بهروز افخمی پس از هفت سال دوری از تلویزیون، با سریال «رعد و برق» به سریالسازی بازگشت. پس از ماجرای سیل سال ۹۸، این کارگردان تصمیم گرفت سریالی درباره این موضوع در مناطق سیلزده مانند استان گلستان، خوزستان و لرستان بسازد و این مجموعه اواخر سال ۹۸ جلوی دوربین رفت. بهروز افخمی به تازگی در برنامه «نوروزترین نوروز» گفت که شیوع کرونا و طرز برخورد دولت با کرونا، باعث شده تغییراتی در قصه سریال ایجاد شود و بخشهای زیادی از داستان که در خوزستان و لرستان روایت میشده، حذف شود. اکنون مجموعه «رعد و برق» با فیلم نامه جدید، تنها به سیل استان گلستان میپردازد. این که سریال یک حادثه واقعی و مهم را به تصویر میکشد، آن را جذاب میکند، اما «رعد و برق» جز شهرام قائدی، محمد فیلی، مهران رجبی و شهین تسلیمی، بازیگر شناختهشدهای ندارد و بسیاری از بازیگران آن از چهرههای جدید هستند، بنابراین کار «رعد و برق» برای جلب توجه مخاطب از دیگر سریالها سختتر است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *