دستور اکید رئیس دستگاه قضا برای حل معضلات ۲۰ واحد تولیدی لرستان در کارگروههای ویژه
فرماندار خرم آباد با اشاره به تاکید آیتالله رئیسی به حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی لرستان گفت: رئیس دستگاه قضا دستور داد تا مشکلات ۲۰ واحد تولیدی که در جلسات مختلف توسط مسئولان مطرح شده بود، در کارگروههای ویژه بررسی شود و مشکلات آنها در بازههای زمانی میان و دراز مدت و حداکثر ظرف ۳ سال برطرف شود.
جعفر طولابی در گفتوگو با میزان، با اشاره به سفر آیت الله رئیسی به استان لرستان اظهار داشت: در سفر یک روزه و پربرکت آقای رئیسی، برنامههای فشردهای از جمله دیدار با مجموعه همکاران دستگاه قضایی استان تا دیدار با مسئولان اجرایی، خانواده معظم شهداء، تولیدکنندگان و اقشار مختلف مردمی گنجانده شده بود.
وی با اشاره به حضور رئیس دستگاه قضا در شورای اداری استان لرستان افزود: آقای رئیسی در این سفر از واحدهای تولیدی راکد و بعضاً فعال از جمله کشت و صنعت لرستان که سالها راکد بود و اخیراً به بخش خصوصی واگذار شده و حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند، بازدید کرده و سرمایه گذاران این واحد تولیدی را مورد تشویق و تشکر قرار دادند.
فرماندار خرم آباد گفت: واحد تولیدی کشت و صنعت لرستان قبل از پیروزی انقلاب فعال و در تملک بانک ملی بوده اما بعد از انقلاب تا سال ۹۳-۹۴ تعطیل شده بود که مدیریت آن به سرمایهگذار بخش خصوصی واگذار و احیا شد.
طولابی عنوان کرد: آقای رئیسی سرمایهگذاران واحد تولیدی کشت و صنعت لرستان را برای تحقق و اجرای فازهای توسعهای این مجتمع تشویق و حمایت کردند زیرا در این صورت ظرفیت اشتغال برای ۲-۳ هزار نفر نیروی بومی دیگر نیز ایجاد میشود.
وی با اشاره به اظهارات رئیس دستگاه قضا مبنی بر حمایت دستگاه قضایی از سرمایهگذاران بخش خصوصی گفت: رئیس قوه قضائیه احیای مجدد مجموعه کشت و صنعت لرستان را نمونهای از خصوصی سازی بد و خوب معرفی کرد. رئیس دستگاه قضا از ۲-۳ واحد تولیدی راکد دیگر که تحت توقیف دادستانی بود از جمله شرکت ماشین سازی خرم آباد نیز دیدار کرده و دستور ویژه داد که مشکلات این واحد تولیدی ظرف ۹ ماه آینده رفع شود.
فرماندار خرم آباد با اشاره به تاکید و اهمیت آیت الله رئیسی به حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی عنوان کرد: رئیس دستگاه قضا دستور داد تا مشکلات ۲۰ واحد تولیدی که در جلسات مختلف توسط مسئولان مطرح شده بود، در کارگروههای ویژه بررسی شود و مشکلات آنها در بازه های زمانی میان و دراز مدت و حداکثر ظرف ۳ سال برطرف شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *