هشدار سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به کاهش رعایت دستورالعملهای بهداشتی در رستورانها
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در برخی رستورانها و مراکز تولید طبخ مواد غذایی بهویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.
خبرگزاری میزان -
- سیماسادات لاری با بیان اینکه براساس مطالعات معتبر بینالمللی رستورانها خطرناکترین محل انتقال ویروس کووید-۱۹ هستند، گفت: متاسفانه براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در برخی رستورانها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی بهویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.
وی ادامه داد: توصیه ما به مردم کشور به ویژه مبتلایان به بیماریهای زمینهای این است که تا حد امکان به رستوران نروند.
لاری همچنین گفت: مردم میتوانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستورانها را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت انجام پیگیریهای بعدی توسط همکاران ما گزارش کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *