شماره ۱۱: عزیزیخادم و رسیدن به آرزوی قدیمیاش
- پس از سالها انتظار و تلاش روز ۱۰ اسفند سال ۹۹ شهابالدین عزیزیخادم بالاخره به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شد تا یکی از بزرگترین و قدیمیترین آرزوهای او برآورده شود.
عزیزیخادم که پیش از این هم برای رسیدن به این پست و مسند تلاش کرده بود اینبار با خیال راحت و بدون حضور رقیبی مثل مهدی تاج رئیس فدراسیون شد تا حداقل برای چهار سال هدایت فدراسیون فوتبال به او برسد.
وی در انتخابات ۱۰ اسفند رقبایی مانند علی کریمی، مصطفی آجورلو و کیومرث هاشمی را مقابل خود میدید. او با پشت سر گذاشتن این رقبا و کنار زدن هاشمی در دور دوم انتخابات با رای اعضای مجمع فدراسیون رئیس فدراسیون شد تا مشخص شود که آیا توانایی دارد تمام حرفها و صحبتهایی که در مورد هدایت فدراسیون در این سالها انجام میداد را عملی کند یا خیر.
عزیزیخادم در شرایطی به صندلی ریاست فدراسیون رسید که حدود یک سال فدراسیون فوتبال رئیس نداشت و با سرپرست اداره میشد. قبل از آن هم مهدی تاج رئیس فدراسیون بود که کلی حاشیه و اتفاقات عجیب و غریب در دوره او رخ داد که در این مطلب جای بحث در خصوص نیست.
عزیزیخادم که به قول خودش ویرانهای را به نام فدراسیون فوتبال تحویل گرفته حالا مسئولیت سختی بر روی دوشش خواهد داشت. تیم ملی در آستانه حذف از مسابقات انتخابی جام جهانی است و چالشهای بزرگ مالی مثل پرونده بدهی ۲۰۰ میلیاردی به مارک ویلموتس، عدم دادن میزبانی مسابقات انتخابی جام جهانی و لیگ قهرمانان آسیا به ایران، بحثهای زیرساختی فراوان، شکافی که بین فدراسیون فوتبال و برخی تیمهای باشگاهی به وجود آمده، انتقادات فراوانی که برخی کمیتههای فدراسیون فوتبال میشود، بحث ورود VAR به فوتبال ایران و صدها مشکل دیگر دارد.
حالا سوال تمام اهالی فوتبال این است آیا رئیس جدید و جوان فدراسیون توانایی حل مشکلات را دارد؟ با توجه به اینکه عزیزیخادم به عنوان یک مدیر اقتصادی محسوب میشود آیا میتواند حداقل مشکلات مالی فدراسیون و البته پرونده عجیب و غریب بدهی سنگین به مارک ویلموتس را حل کند؟ اینها سوالاتی است که زمان بهترین پاسخگوی آن خواهد بود.
هر چه هست عزیزیخادم این بار بدون سروصدا، جنجال و حاشیه به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال رسید تا سکاندار هدایت مهمترین فدراسیون ورزشی ایران باشد و به خاطر همین هم نام عزیزیخادم در بین ۱۵ چهره خبرساز فوتبال ایران در سال ۹۹ قرار میگیرد.