طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر
کیک پرتقالی جز کیکهای مورد علاقه عموم مردم است. نکاتی درخصوص تهیه این کیک بدون فر منتشر شده است.
_ روزنامه همشهری نوشت: بسیاری علاقهمند به پختن کیک در خانه هستند، اما نداشتن فر، گاهی آنها را از تهیه کیک خانگی منصرف میکند. نگران نباشید ما امروز دستور پخت یک کیک خوشمزه بدون نیاز به فر را به شما خواهیم گفت. از آنجا که این روزها بحث ویتامین C و اهمیت آن برای مقابله با بیماریها، بهویژه ویرس کرونا مطرح است ما یک کیک سرشار از ویتامین C به شما آموزش خواهیم داد. بله درست حدس زدهاید کیکی با طعم و بوی پرتقال.
مواد لازم برای ۱۰ عدد
تخممرغ درشت: ۲ عدد
شکر: یکدوم پیمانه
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال: یکدوم قاشق چایخوری (رندهشده)
روغن مایع: یکچهارم پیمانه
آب پرتقال: یکدوم پیمانه
آرد: یک پیمانه
جوش شیرین: یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
اول آرد و جوش شیرین را ۳ بار الک میکنیم و کنار میگذاریم. اگر میخواهید بکینگپودر بزنید حتما باید از ۲ برابر میزان جوش شیرینی که نیاز هست استفاده کنید. تخممرغ، شکر و وانیل را در یک ظرف مخلوط میکنیم تا به رنگ کرم درآید و البته کمی هم حجمش بیشتر شود. سپس در این مرحله روغن را اضافه میکنیم، چند دقیقه هم میزنیم و بعد آب پرتقال را اضافه میکنیم. کمی مخلوط میکنیم و بعد آرد را به آن اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا مواد کیک یکدست شود.
این مرحله، پخت کیک است که باید حتما از یک قابلمه نچسب که از قبل با روغن چرب شده است استفاده کنیم. مواد آماده شده را داخل آن میریزیم و روی گاز میگذاریم. یک نکته اینکه در این روش حتما مثل دم گذاشتن برنج در قابلمه را با دمکنی بپوشانید تا مواد داخل قابلمه مغز پخت شود. بعد از حدود ۴۰ دقیقه میتوانیم کیک را از داخل قابله جدا کنیم. چند نکته کاربردی را برای تهیه کیک بدون فر باید یادآوری کرد. حتما روی گاز، شعله پخشکن بگذارید تا کیک شما به اصلاح ته نگیرد و زیرش نسوزد، یااینکه از روش ۲ قابلهای استفاده کنید؛ به این صورت که مواد کیک را در یک قاب بریزید بعد آن را داخل یک قابلمه بزرگتر که در کف آن یک قالب یا کاسه فلزی است قرار دهید تا کیک به آرامی پخته شود.
نکته بعدی اینکه نیمساعت اول اصلا درِ قابلمه را باز نکنید، چون پف کیک میخوابد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *