ترفندهایی برای تهیه شیرینی بهشتی
شیرینی بهشتی یکی از گزینههای مناسب برای پذیرایی مراسمهای دیدو بازدید نوروز است. طرز تهیه این شیرینی ارائه شده است.
خبرگزاری میزان -
_ چی شی نوشت: شیرینی بهشتی یکی از شیرینیهای محبوب ایرانی است که از شیرینیهای مخصوص عید نوروز هم محسوب میشود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی بهشتی
روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
آرد سفید ۲۰۰ گرم
پودر هل یک سوم قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
تخم خرفه یا سیاه دانه برای تزیین
دستور پخت شیرینی بهشتی
مرحله اول
روغن صاف را میتوانید از فروشگاههای لوازم شیرینی فروشی تهیه کنید، البته درست کردن این روغن کار خاصی ندارد و میتوانید آنرا در منزل هم به راحتی درست کنید. فقط کافیست روغن جامد را ذوب کنید سپس اجازه دهید تا دوباره سفت شود.
مرحله دوم
برای شروع ابتدا پودر قند را به همراه روغن صاف به مدت ۷ دقیقه با همزن روی دور تند مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست و پوک شوند و رنگشان کرمی شود. در ادامه روغن مایع، وانیل، پودر هل و آرد سفید (دو مرتبه الک کنید) را اضافه میکنیم و مجددا با همزن میزنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
برا اینکه شیرینی با رنگهای متنوع تری داشته باشید میتوانید مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت ۱ قاشق غذاخوری آرد اصافه کنید و به قسمت دیگر ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و مجددا هر دو قسمت را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا هر دو قسمت مواد را در دو قیف جداگانه با ماسوره دلخواه میریزیم، در ادامه روی سینی فر یک کاغذ روغنی میاندازیم و با مقداری فاصله قیف میزنیم (شیرینیها را روی کاغذ روغنی با کمی فاصله قرار میدهیم)
مرحله پنجم
پس از اینکه تمام مواد را روی کاغذ روغنی قرار دادیم مقداری سیاه دانه یا تخم خرفه روی شیرینیها میپاشیم. فر را باید از ۲۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود و زمان اماده شدن شیرینیها معطل نشویم.
مرحله ششم
سینی فر را داخل فر قرار میدهیم، حدودا ۲۰ دقیقه زمان میبرد تا کف شیرینیها رنگ بگیرد. پس از اینکه کف شیرینیها رنگ گرفت سینی فر را خارج میکنیم و صبر میکنیم شیرینیها خنک شوند سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان میچینیم.
نکات پخت شیرینی بهشتی
شیرینی بهشتی بدون فر
ابتدا یک سه پایه فلزی را داخل یک قابلمه مناسب قرار میدهیم، سپس درب قابلمه را میگذاریم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قابلمه به خوبی گرم شود. در ادامه داخل یک سینی با قطر کمتر از قابلمه دو لایه کاغذ رو غنی قرار میدهیم.
سپس خمیر را داخل سینی قیف میزنیم و سینی را داخل قابلمه قرار داده و درب قابلمه را میگذاریم تا شیرینیها بپزند. حدودا ۱۵ دقیقه زمان برای پخت شیرینیها لازم هست. هر زمان کف شیرینیها طلایی شد باید آنها را از قابلمه خارج کنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *