ضرر ۷۶ میلیون دلاری کرونا به هوانوردی ایران
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد درآمد پروازهای عبوری و خدمات ناوبری هوایی در سال ۲۰۲۰ به نسبت سال ۲۰۱۹، ۵۲ درصد کاهش را تجربه کرد.
خبرگزاری میزان -
_ فارس نوشت: سیاوش امیرمکری با اعلام این خبر اظهار کرد: به دلیل بحران کرونا مسافران هوایی دنیا در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال ۲۰۱۹ بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت که بزرگترین رکود و کاهش در تاریخ هوانوردی جهان محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: در خاورمیانه تعداد مسافران هوایی ۱۳۲ میلیون نفر و درآمد حاصل از مسافران بین المللی نیز ۲۲ میلیارد دلار کاهش یافت.
کاهش ۱۱۲ میلیارد دلار درآمدهای فرودگاهی جهان به علت کرونا
وی بیان کرد: میزان ضرر و زیان در اغلب حوزههای هوانوردی دنیا فراتر از پیشبینیهای قبلی بود و شاهد کاهش درآمدهای فرودگاهی جهان به میزان ۱۱۲ میلیارد دلار بودهایم.
کاهش ۶۴.۲ درصدی مسافران فرودگاه در سال ۲۰۲۰
امیرمکری افزود: سال ۲۰۲۰ درآمدهای خدمات ناوبری هوایی دنیا به میزان ۱۳ میلیارد دلار کاهش یافت و مسافران فرودگاهها نیز ۶۴.۲ درصد نسبت به سال ۲۰۱۹ کم شدند.
به گفته وی به دلیل کاهش تعداد مسافر هوایی در سال ۲۰۲۰، فرودگاههای خاورمیانه نیز در مجموع حدود ۱۱ میلیارد دلار از درآمدهای مسافران داخلی و بین المللی را از دست دادند.
۷۶ میلیون دلار از درآمد پروازهای عبوری و خدمات هوایی را از دست دادیم
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران گفت: ایران در سال ۲۰۲۰ حدود ۵۲ درصد (نزدیک ۷۶ میلیون دلار) از درآمد پروازهای عبوری و خدمات هوایی را به نسبت سال ۲۰۱۹ از دست داد و رتبه ۲۸ را از نظر میزان درآمدهای خدمات ناوبری هوایی در دنیا کسب کرد.
کاهش ۵۱.۷ درصدی مسافران هوایی ایران در سال ۲۰۲۰
امیرمکری افزود: ایران طی سال ۲۰۲۰ در حوزه مسافران هوایی شاهد کاهش ۵۱.۷ درصدی (بیش از ۲۵ میلیون نفر) بوده و تعداد نشست و برخاست هواپیما نیز ۶۷ درصد کاهش یافته است.
مدلهای بازآفرینی فعالیتهای هوانوردی دنیا برای بهبود شرایط صنعت
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران درباره تأثیر کاهش پروازها در کاهش درآمدهای شرکت گفت: طی سال گذشته به دلیل شرایط اقتصادی حاکم به شرکتهای هواپیمایی بین المللی و داخلی، ناشی از شیوع کرونا، روند وصول درآمدهای شرکت فرودگاهها هم با کاهش چشمگیری مواجه شده است، ولی امیدواریم با تحقق پیشبینیهای به عمل آمده از طریق مدلهای بازآفرینی فعالیتهای هوانوردی دنیا، هرچه سریعتر به شرایط قبل از کرونا بازگردیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *