طرز تهیه پشمک شکلاتی خانگی برای عید نوروز
درست کردن پشمک شکلاتی بسیار راحت و آسان است و در زمان بسیار کوتاهی آماده میشود.
خبرگزاری میزان -
_ غذالند نوشت: پشمک شکلاتی، یکی از انواع خوراکیهای بسیار خوشمزه و باب طبع اکثر افراد است. میتوانید از انواع شکلات تیره، شکلات شیری و… در تهیه این خوراکی خوش طعم استفاده کنید. آماده کردن پشمک شکلاتی بسیار راحت و آسان بوده و در زمان بسیار کوتاهی تهیه میشود. مواد اولیه و لازم برای آماده کردن این نوع پشمک نیز ساده و در دسترس میباشد. میتوانید وانیل و زعفران را نیز در طرز تهیه این پشمک حذف کرده و به شکلات بن ماری چیزی اضافه نکنید.
مواد لازم
شکلات تخته ای: ۱۰۰ گرم
پشمک: ۵۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زعفران: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا پشمکها را کاملا از هم باز کرده و جدا کنید.
شکلات را بر روی حرارت غیرمستقیم (روش بن ماری) قرار دهید تا آب شود.
وانیل و زعفران را به شکلات آب شده اضافه و مخلوط کنید.
قالب مورد نظر را با روغن کمی چرب کنید.
کمی از شکلات آب شده را در قالبها ریخته و دور قالبها را بپوشانید.
۵ دقیقه قالب کاکائو را در فریزر بگذارید تا سفت شود.
حالا کمی از پشمکها را در قالبها فشرده قرار دهید.
مجددا یک لایه دیگر از شکلات را بر روی پشمکها بریزید.
قالبها را به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید تا پشمکهای شکلاتی کاملاً آماده شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *