میوه تازه یا خشک؛ کدام بهتر است؟
- همشهری آنلاین نوشت: کشمش، خرما، انجیر و سایر میوههای خشک ممکن است به اندازه میوههای تازه رایحه نداشته باشند. اما این میوههای کوچک و شیرین را میتوان برای رسیدن به هدف مصرف دست کم دو وعده میوه در روز به کار برد.
این میوهها برای مدتها درازی تازگی خودشان را حفظ میکنند، بنابراین لازم نیست نگرانی فاسد شدن آنها باشید. آنها همچنین سبکوزن هستند و برداشتنشان برای استفاده به عنوان میانوعده ساده است و به خصوص با همراه کردنشان با مغزهای خوراکی خوشمزه میشوند. یک نمونه مشهور ترکیب کردن کشمش و گردو است. ترکیب قیسی (زردآلوی خشک) و بادام هم طعم مطبوعی دارد.
از آنجایی میوههای خشک میزان نسبتا بالایی کالری دارند، بنابراین نباید در خودن آنها افراط کنید- اندازه یک وعده میوه خشک فقط یک چهار فنجان است. اما میوههای خشک علاوه بر تراکم کالری حاوی غلظت بالایی از مواد مغذی هم هستند. اغلب میوههای خشک منبع خوبی برای پتاسیم و فیبرهای غذایی هستند. آنها همچنین غنی از انتیاکسیدانها و چندین ویتامین و ماده معدنی هستند. توجه داشته باشید که برخی میوههای خشکشده شکر افزوده هستند، بنابراین برچسب آنها را وارسی کنید تا مطمئن شوید کالری اضافی دریافت نمیکنید.
میوههای خشک را همچنین میتواند با جوی دوسر مخلوط کرد، به شیرینیهایی مانند مافین افزود یا برای تهیه سالاد یا غذاهای بر مبنای غلات به کار برد.