ابتلا به کرونای «اکبر عبدی» تکذیب شد/«آبادان یازده ۶۰» قربانی سینمای کرونا زده

17:30 - 13 اسفند 1399
کد خبر: ۷۰۶۹۴۹
سیزدهمین روز از اسفند ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به تکذیب خبر ابتلای به کرونا اکبر عبدی توسط دخترش اشاره کرد.

- سیزدهمین روز از اسفند ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به تکذیب خبر ابتلای به کرونا اکبر عبدی توسط دخترش اشاره کرد.

صبح امروز خبری در رسانه ها مبنی بر ابتلای اکبر عبدی به کرونا و وخامت حال وی در بیمارستان منتشر شد.

در پی این خبر المیرا عبدی دختر اکبر عبدی هنرمند پیشکسوت بازیگری کشور در گفت‌وگو با گفت: پدرم کرونا ندارد وی به دلیل کسالت کلیوی در بیمارستان بستری شده بود که به لطف خدا برطرف شد و اکنون از بیمارستان مرخص شده است.

وی در همین رابطه تاکید کرد: خبر ابتلای پدرم به کرونا را تکذیب می‌کنم.

پایان مسیر اکران «آبادان یازده ۶۰» با ۹۰ میلیون فروش/اثری که قربانی کرونا شد

- فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» که به تازگی اکران آنلاین خود را آغاز کرده بعد از دو ماه اکران در سینما‌های سراسر کشور به فروشی معادل ۹۰,۶۴۵,۰۲۴ تومان دست یافته است، رقمی که بدون شک شکستی بزرگ برای سازندگان این اثر سینمایی محسوب می‌شود.

سینمای کشور بعد از شیوع بیماری کرونا روز‌های تیره‌ای را پشت سر گذاشته است، سینمایی که بعد از ماه‌های طولانی تعطیلات به امید بازگشایی مانده بود، اما بعد از بازگشایی با فروش بسیار اندکی در اکران تابستان روبرو شد.

تیر ماه امسال سالن‌های سینما بعد از چهار ماه تعطیلی بار دیگر میزبان مخاطبان شدند، اما پس از سه ماه تنها عایدی بازگشایی سینما‌ها شکست فجیع تمامی آثار در گیشه بود، اتفاقی که بدون شک تهیه کنندگان را در شرایط بدی قرار می‌دهد، از سویی اکثر سازندگان آثار نسبت به نبود حمایت‌های مالی گلایه می‌کنند.

شکست آثار سینمایی در اکران تابستان باعث شد تا بسیاری از منتقدین بازگشایی بدون برنامه سینما‌ها را هدف قرار دهند، اما چرخه اکران بی توجه به این انتقادات سه فیلم تازه را به عنوان نمایندگان اکران پاییزه راهی سینما‌ها کرد، آثاری که در سه روز نخست خود موسوم افتتاحیه جمعا به فروشی نزدیک به ۸۰ میلیون تومان رسیدند.

اکران فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» به کارگردانی مهرداد خوشبخت و تهیه کنندگی حسن کلامی از چهارشنبه ۲۶ شهریور در سینما‌های سراسر کشور آغاز شد. اثری با مضمون دفاع مقدس که به دلیل قصه گویی درست و همچنین استفاده از بازیگران یکدست مورد اقبال اهالی رسانه و مخاطبان قرار گرفت. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

نوربخش: شادی مردم مهمترین دلیل ساخت «نون. خ ۳» است

کاظم نوربخش در گفتگو با ، پیرامون تولید سریال «نون. خ ۳» برای نوروز ۱۴۰۰ گفت: به شخصه خوشحالم که با وجود سختی‌های فراوان به واسطه شیوع بیماری کرونا توانستیم با تلاش تمامی گروه فصل سوم سریال «نون. خ» را برای پخش در نوروز امسال آماده کنیم.

وی در همین راستا ادامه داد: من لحظه به لحظه در جریان تولید این سریال بودم و خوشبختانه نقش خوبی هم در اثر ایفا کردم، به همین دلیل از نزدیک دیدم که گروه با چه سختی و مشقت فراوانی این فصل را برای پخش آماده کرد.

بازیگر سریال «نون. خ» تولید اثر در فصل زمستان را سخت خواند و اضافه کرد: بخش عمده سریال «نون. خ ۳» در اواخر فصل پاییز و زمستان ساخته شد، به واسطه مکان لوکیشن روز‌های بسیار سخت و سردی را پشت سر گذاشتیم تا سریال آماده شود. در کنار سرمای استخوان سوز زمستان شیوع کرونا سختی کار را دو چندان کرده بود.

وی در همین رابطه ادامه داد: خوشخبتانه به واسطه نگاه «سعید آقاخانی» به شخصیت‌ها و بازیگران ما در این سریال نقش کم و بد نداشتیم، این اتفاق برای همه ما جذاب بود، اما سختی خاصی را هم به همراه داشت و آن اینکه ما باید مراقب می‌بودیم که هیچکداممان به بیماری کرونا مبتلا نشویم، زیرا یک پروژه متوقف می‌شد، به همین دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حین تولید «نون. خ» بسیار سخت گیرانه اعمال می‌شد.

بازیگر نقش «آلبرت» در سریال «نون. خ» با تمجید از سعید آقاخانی اضافه کرد: وقتی اکثر تولیدات سینما و تلویزیون از حضور بازیگران همیشگی و گا‌ها تکراری بهره می‌برند آقاخانی با پرداختن به موضوعی غیر شهری، علاوه بر اینکه از پتانسیل اقلیم کردستان استفاده کرد، بلکه اجازه داد تا بسیاری از بازیگران خوب کردستانی که تاکنون فرصتی به آن‌ها داده نشده بود فرصت حضور داشته باشند.

وی در همین راستا تاکید کرد: بسیاری از بازیگران سریال «نون خ» را جوانان تشکیل می‌دهند، خوشبختانه رابطه آقاخانی با همه بسیار خوب است، در کنار این قضیه به خوبی گروه را مدیریت می‌کند و نمی‌گذارد که اثر راه اشتباهی را برود، وی بسیار وسواس است، از هیچ خرده پلانی نمی‌گذرد، اگر یک پلان بسیار کوتاه هم بد شده باشد وی با تمام قدرت ایستاده و آنقدر فیلمبرداری را تکرار می‌کنند تا بالاخره از آن پلان یا سکانس راضی شود.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

چاپ‌ غیرقانونی کتاب به مشکلات حوزه نشر اضافه شد

احسان احمدی خاوه در گفت‌وگو با پیرامون قرارداد‌های بین ناشران و نویسندگان گفت: متاسفانه قانون نانوشته‌ای در باب قرارداد‌های بین نویسنده و ناشر وجود دارد که بر اساس آن قرارداد تهیه و تنظیم می‌شود و اینجا در حقیقت خبری از قانون و چهار چوب نیست، به عبارتی قرارداد بر طبق عرف مفاد آن تنظیم می‌شود بدین ترتیب است که نویسنده و یا مولف تنها ۹ تا ۲۲ درصد از سود کتاب را دریافت می‌کند و یک مترجم تنها ۱۰ درصد از سود کتاب ترجمه شده را به دست می‌آورد.

وی در همین راستا ادامه داد: نبود قانون مدونی که بتواند چهارچوب‌های قرارداد‌های نویسندگان را مورد بررسی قرار دهد بزرگترین آسیب و ضعف عرصه نویسندگان و حوزه نشر محسوب می‌شود، متاسفانه چهارچوب‌های قرارداد‌های ناشران و نویسندگان در هیچ قانونی دیده نشده و این ضعفی بزرگ در حوزه فرهنگ است و نیاز به حمایت بخش‌هایی مانند مجلس شورای اسلامی و نمایندگانی که قانونگذار هستند، دارد.

احمدی خاوه اشاره‌ای نیز به شرایط ناشران کرد و افزود: از آنجا که خودم علاوه بر نویسندگی دستی در حوزه نشر دارم با دغدغه‌ها و مشکلات ناشران به خوبی آشنا هستم با بالا رفتن قیمت کاغذ در بازار همچنین هزینه‌های جانبی و مواد اولیه قیمت تولید یک کتاب بسیار بالا رفته است از همه مهمتر قیمت پخش هر کتاب که ۶۰ درصد قیمت پشت جلد را به خود اختصاص می‌دهد مشکلی بر مشکلات ناشران افزوده است مضاف بر اینکه بازار خرید کتاب نیز در رکود قرار دارد، متاسفانه کتاب در سبد خانواده دیگر جای چندانی ندارد همه این عوامل به این موضوع ختم می‌شود که ناشران سود بسیار ناچیزی را کسب می‌کنند در نتیجه تاثیر این تحولات در پرداخت دستمزد نویسندگان و یا مترجمان آن هم عموماً با کمی تاخیر نمود پیدا می‌کند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

دلاوری: بازی در نقش «شهید حسین خرازی» برایم چالش برانگیز بود

امیررضا دلاوری در گفت‌وگو با ، پیرامون ایفای نقش «شهید حسین خرازی» در فیلم سینمایی «تک تیرانداز» گفت: در بین نقش‌هایی که طی سالهای گذشته در قامت آنها به ایفای نقش پرداختم، نقش «شهید حسین خرازی» نقش کاملا چالش برانگیزی برای من بود.

وی در همین راستا ادامه داد: وقتی که این نقش به من پیشنهاد شد، با توجه به کیفیت فیلمنامه و کلیت نقش و همچنین پیشینه و شناختی که از علی غفاری داشتم دوست داشتم که در قالب این نقش مهم در فیلم سینمایی «تک تیرانداز» حضور داشته باشم.

بازیگر فیلم سینمایی «چ» درباره آشنایی خود با شخصیت شهید «عبدالحسین زرین» تصریح کرد: فیلم «تک تیرانداز» درباره شهید عبدالحسین زرین است، من پیش از این فیلم اطلاعات کوچکی را درباره شخصیت این شهید بزرگوار داشتم و از دور وی را می شناختم، اما در جریان جزئیات داستان زندگی این شهید بزرگوار نبودم، اطلاعاتم پیش از فیلم بیشتر به شنیده ها ختم می شد.

وی روش رسیدن به نقش خود در فیلم «تک تیرانداز» را اینگونه توصیف کرد: وقتی فیلمنامه تک تیرانداز به من پیشنهاد شد علاوه بر اینکه تحقیقات گسترده ای درباره «شهید حسین خرازی» انجام دادم علاوه بر آن نگاهی هم به کاراکتر شهید زرین داشتم تا ببینم ارتباط نزدیک بین این دو شهید بزرگوار در واقعیت چگونه بوده تا بتوانم این ارتباط را در نقش خودم هم تزریق کنم. رابطه بین شهید خرازی و شهید زرین رابطه ای همچون پدر و فرزند بوده است، به همین دلیل خودم را موظف دانستم با تحقیقات درست این رابطه را ایجاد کنم. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *