نکات کلیدی برای پخت مرغ بدون بو
- روزنامه خراسان نوشت: مرغ بهعنوان یک وعده کامل یا رژیمی استفاده میشود و این قابلیت را دارد که با توجه به ذائقه افراد با چاشنیهای مختلف سرو شود.
این غذا همینطور میتواند در وعدههای شام و ناهار، به تنهایی یا به اشکال مختلف کنار برنج، نان و ماکارونی یا سیب زمینی و به صورت سرخشده یا آب پز استفاده شود.
یکی از رایجترین مشکلات در طبخ مرغ از بین بردن بوی زُهم آن است که تاثیر زیادی روی طعم و مزهاش میگذارد.
برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ، روشهای مختلفی وجود دارد؛ در ادامه به برخی از این راهکارها اشاره میکنیم:
۱- مرغ را در سس یا آبلیمو بخوابانید.
۲- با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعمدار کنید تا بوی آن از بین برود.
۳- در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.
۴- در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.
۵- در زمان خواباندن مرغ در سس، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.
۶- یک شب قبل، کمی نمک روی تکههای مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکههای مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.
۷- در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، دو عدد چوب دارچین، چهار عدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.
۸- اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید، میتوانید از هویج یا چند شاخه رزماری استفاده کنید.