طرز تهیه سوفله سیبزمینی
سوفله سیب زمینی از غذاهایی است که با مواد اولیه ساده و به آسانی تهیه میشود و بسیار خوشمزه است.
خبرگزاری میزان -
- ایلنا نوشت: در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سوفله سیبزمینی آشنا کنیم.
مواد لازم
پنیر گرویر (یا سفید) ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۷۵۰ گرم
تخممرغ ۶ عدد
کره ۱۰۰ گرم
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه سوفله سیبزمینی
ابتدا سیبزمینی را چرخ یا رنده میکنیم. بعد فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم و ته ظرفی را چرب میکنیم. آنگاه کره را در سیبزمینی گرم حل میکنیم و کمی نمک به آن میزنیم. بعد زرده و سفیده تخممرغ را جداگانه آن قدر میزنیم که سفت شود و از همزن نریزد.
بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط و کمی نمک به آن اضافه میکنیم. بعد مایه سیبزمینی ولرم را داخل تخممرغ و مایه را در ظرف میریزیم؛ باید سر ظرف ۱ تا ۲ سانتیمتر خالی بماند تا روی آن پنیر بپاشیم. سپس ظرف را ۴۵ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه کف فر میگذاریم تا سوفله پف کند و روی آن کمی طلایی شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *