روش تهیه کوفته قارچ با برنج
«کوفته قارچ» یک نوع کوفته است که با قارچ، برنج و گوشت چرخکرده درست میشود.
خبرگزاری میزان -
_ دلتا پیام نوشت: کوفته قارچ بسیار خوشمزه و لذیذ و طرز تهیه آن شبیه کوفتههای دیگر است. این کوفته راحت درست میشود و برای یک شام سبک مناسب است.
مواد لازم تهیه کوفته قارچ:
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
برنج: یک و نیم لیوان
سبزی کوفته: ۲ لیوان
قارچ: ۳۰۰ گرم
تخممرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر تخم گشنیز به میزان لازم
مواد داخل کوفته:
پیازداغ: یک قاشق غذاخوری
سیرداغ: یک قاشق غذاخوری
قارچ سرخ شده: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفته قارچ:
برنج را با یک سوم لیوان آب، نمک و یک قاشق چایخوری زردچوبه روی شعله ملایم بگذارید تا نرم و آب آن کشیده شود.
پیاز را خلالی خرد و با روغن سرخ کنید. رب، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا بوی خامی ادویهها گرفته شود.
به مواد چند لیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاید؛ سپس آن را کنار بگذارید.
در کاسهای برنج، گوشت، سبزی کوفته، قارچ، نمک، فلفل، پودرتخم گشنیز و تخممرغ را با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
بهتر است قارچ را قبل از مصرف با مقداری آبلیمو تفت دهید تا قارچ خوشرنگ و غذا خوشمزهتر شود.
از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید و میان آن از مخلوط مواد داخل کوفته بگذارید و گرد کنید.
وقتی کوفتهها آماده شدند، یکی یکی در سس بگذارید و شعله را کم کنید.
هنگام پخت توجه کنید که در قابلمه کاملاً بسته نباشد؛ این کار از وا رفتن کوفته جلوگیری میکند.
پس از یک ساعت و نیم کوفتهها آماده است. آنها را در ظرف گذاشته و کمی از سس روی آنها بریزید.
این کوفته را با سبزی خوردن و انواع ترشی سرو کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *