کشورهای اروپایی سکوت در قبال ترور فرمانده مبارزه با تروریسم را چگونه توجیه میکنند؟
- علی باقریکنی، دبیر ستاد حقوق بشر ایران و معاون امور بین الملل قوه قضائیه، در مراسم رونمایی از ترجمه ۲۰ زبانه نامه سردار شهید سلیمانی به دخترش فاطمه که در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: نباید برجستهسازی ابعاد شخصی شهید سلیمانی موجب در انزوا قرار گرفتن ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی باشد.
دبیر ستاد حقوق بشر افزود: از جمله ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی، "صیانت از حقوق انسانها" و "مبارزه با تروریسم" بود، لذا سلیمانی را باید "مدافع بزرگ حقوق ملتهای منطقه" و "فرمانده بزرگ مبارزه با تروریسم" نامید.
وی تصریح کرد: بدون درنظرگرفتن اسلام و انقلاب و امام و ولایت، تصویر کامل و جامعی از شخصیت شهید سلیمانی نمایش داده نمیشود.
باقریکنی در ادامه گفت: اگر همانگونه که رهبری در بیانیه گام دوم تصریح نمودند "طهارت" به عنوان شرط عملی احراز جایگاه مسؤولیتی مدنظر قرار گیرد و باور به تفکر اسلامی و ارزشهای انقلابی و التزام عملی به آن در میان کارگزاران نظام به گفتمان غالب تبدیل شود، دیگر برای صیانت از حقوق مردم نباید نیازمند سازوکارهای قانونی مانند سازمان بازرسی یا دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری بود. شهید سلیمانی نه در پشت میز اداره، بلکه در میدان جنگ پایبندی به حقوق انسانها و اهتمام برای صیانت از آنها را به همه از جمله مدعیان حقوق بشر آموخت.
دبیر ستاد حقوق بشر تاکید کرد: هدف شهید سلیمانی دفاع از مستضعفان تحت ظلم تروریستها بود و در عمل نیز چنین هدفی را محقق کرد، لذا اگر رژیم آمریکا مجرم اصلی ترور شخص شهید سلیمانی باشند، اما در ترور شخصیت دفاع از حقوق انسانها و مبارزه با تروریسم، اروپاییها هم شریک هستند، چراکه در قبال ترور مدافع بر حقوق ملتهای منطقه و فرمانده مبارزه با تروریسم سکوت کردند.
وی در پایان یادآور شد: هدف شهید سلیمانی کشتن نبود، حتی کشتن تروریستها، بلکه هدف او نجات مستضعفان بود، به عبارت دیگر شمشیر سلیمانی برای دفاع از مردان و زنان و کودکان بیپناه و مظلوم بود، اما اگر تروریستها در قتل و ظلم به مستضعفان مصر بودند، قطعا با شمشیر بران سردار سلیمانی مواجه میشدند.