رئیس دفتر روحانی: از پنجم اسفند ماه اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی متوقف میشود
رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: از پنجم اسفند ماه با اجرای قانون مصوب مجلس عملا اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی متوقف میشود،طبق موضع ایران و فتوای مقام معظم رهبری به دنبال سلاح هستهای و سلاح کشتار جمعی نیستیم و هیچ چیزی برای پنهان کردن نداریم.
- «محمود واعظی» ظهر امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت، با اشاره به اینکه در سفر احتمالی مدیرکل آژانس بین المللی اتمی به تهران، از صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران اطمینان داده میشود، افزود: با توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی از پنجم اسفند ماه، از بازرسیهای سرزده بازرسان آژانس جلوگیری خواهد شد.
واعظی با اشاره به برنامههای دولت برای کسب و کارها در اسفندماه و تعیلات عید نوروز در کشور با توجه به شیوع بیماری کرونا، تاکید کرد: با اتخاذ اقدامات سختگیرانه در روزهای آینده و همچنین همکاری مردم و ستادهای استانی و استانداریها، سازوکار جدیدی برای تعطیلات نوروزی درنظر گرفته میشود تا سفرهای نوروزی مردم با رعایت پروتکلهای بهداشتی در حد امکان انجام شود و در این زمینه نباید تنها چند شهر یا چند استان هدف گردشگری باشد.
رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به انتقادات مطرح شده درمورد انتصاب استاندار سابق استان خوزستان به ریاست سازمان ملی استاندارد، گفت: براساس ارزیابیها آقای شریعتی جزو استانداران خوب کشور بوده اند و چنین برخوردهایی شایسته و حق استانداری که توانسته یک استان با این حساسیت و وسعت را در یک مدت طولانی به خوبی اداره کند نیست.
واعظی ادامه داد: بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مردم و مسئولین استانی با ما تماس گرفتند و نامه نوشتند و با دفاع از عملکرد آقای شریعتی در استان خوزستان، خواستار ابقای ایشان بودند و فکر میکنم که نباید با مدیران اینگونه برخورد کنیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور خاطرنشان کرد: وقتی کسی استاندار میشود، یک مدیریت عالی و کلان در استان دارد و طبیعی است که خیلی بهتر مورد ارزیابی قرار میگیرد یعنی نمیتواند چیزی را پنهان کند به همین دلیل رئیس جمهور برای وزارت صمت از یک استاندار استفاده کرد و همچنین مهندس اسلامی نیز استاندار مازندران بود و به عنوان وزیر راه انتخاب شد.
واعظی درخصوص روند بررسی و تصویب FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با توجه به تغییر شرایط بین المللی پس از ترامپ، فضایی در آینده پیش روی ما است که باید در مجمع تشخیص به گونهای برنامه ریزی شود که تحریمها برداشته خواهد شد، زیرا نمیتوانیم به مردم بگوئیم مذاکره کردیم و تحریمها برداشته میشود، ولی نمیتوانیم روال تعاملات بانکیمان را داشته باشیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور درباره سفر وزیر خارجه قطر به تهران، با بیان اینکه انجام چنین سفرهای دیپلماتیکی بین کشورهای همسایه و دوست طبیعی مرسوم است، گفت: در این سفر درباره روابط دوجانبه، منطقهای و آینده برجام بحث و تبادل نظر و همچنین گزارشی از تغییر روابط قطر با عربستان ارایه شد.
واعظی درباره روند بررسی و تصویب بودجه سال ۱۴۰۰ در مجلس با اشاره به همکاریهای بسیار نزدیک روسای قوه مجریه و مقننه و همچنین تشکیل کمیته مشترکی از دولت و مجلس در سازمان برنامه و بودجه، اظهار داشت: نتیجه چنین جلسات متعددی چارچوب اصلاحی بود که به مجلس تقدیم شد.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه دولت از همکاری با مجلس و کمیسیون تلفیق برای تصویب بودجه استقبال میکند، افزود: نتیجه توافقات و جلسات در ستاد اقتصادی دولت بررسی و پس از ارایه به مجلس کلیات لایحه اصلاحی با یک رای خوب تصویب شد لذا نباید چنین فضای خوب بوجود آمده بین دولت و مجلس با اظهار نظر یک یا دو نفر تبدیل به یک موضوع اختلافی شود.
واعظی با تاکید براینکه هدفگذاری رئیس جمهور و دولت همواره توجه ویژه به قشر نیازمند جامعه و همچنین افزایش تولید در کشور است، ادامه داد: رضایت کارگران برای افزایش تولید اهمیت اساسی دارد بنابراین همواره به دنبال تامین منابع برای کارگران بوده ایم و در سال پایانی کار دولت نیز تا جایی که امکانات اجازه بدهد، این هدف دنبال خواهد شد.
رئیس دفتر رئیس جمهور درباره برنامه واکسیناسیون علیه کرونا در کشور با اشاره به برنامههای وزارت بهداشت و دولت برای واردات واکسن و همچنین تولید واکسن داخلی، تاکید کرد: اولویت اول وزارت بهداشت سلامتی و جان مردم است و وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو درخصوص واکسن هیچ تعارفی با سازندگان داخلی و خارجی ندارد.
واعظی ادامه داد: با ظرفیت سازیهای خوب انجام شده برای تولید واکسن داخلی، تا ۶ ماه آینده میتوانیم روی واکسن داخلی حساب کنیم و در عین حال با تلاشهای سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه و رئیس سازمان غذا و دارو خط تولید مشترک واکسن روسی کرونا در کشور راه اندازی میشود.
رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: مراحل تولید واکسن پاستور به خوبی طی میشود، ۲۵۰ هزار دوز واکسن از چین وارد ایران میشود و همچنین برای خرید واکسن هندی که تقریباً در چند کشور دیگر هم ساخته میشود نیز برنامه ریزیهایی انجام شده است.
واعظی تاکید کرد: سیاست دولت این است که یک سبد در داخل کشور درست شود تا علاوه بر واکسنهای کواکس، واکسنهای هندی، روسی، چینی و واکسنهای تولید داخلی را در برگیرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *