فوت و فنهای تهیه شیرینی پنجرهای
شیرینی پنجرهای با نام نان پنجرهای شناخته میشود و یکی از شیرینیهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است.
خبرگزاری میزان -
_ پارسی دی نوشت: شیرینی نان پنجرهای جزء دسته شیرینیهای بدون فر نیز میباشد و همینطور به شیرینیهای رو گازی معروف هستند.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نان پنجرهای
نشاسته گل ۱ لیوان
مخلوط آب و گلاب ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
زعفران دم کرده ۱ فنجان
پودر قند برای تزئین به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی نان پنجرهای
مرحله اول: آماده سازی مواد مایع شیرینی نان پنجرهای
در یک کاسه گود نشاسته گل را بریزید و مخلوط آب و گلاب را به نشاسته اضافه کنید. زمان دهید تا کمی نشاسته خیس بخورد و بعد با کمک همزن برقی هم بزنید و زعفران را به همراه تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم: آماده سازی مایع شیرینی پنجرهای
مایع آماده شده شیرینی پنجرهای نه زیاد سفت است که از قاشق بر نگردد و همینطور خیلی رقیق که در قاشق نماند. به این ترتیب مایع آماده شده شیرینی پنجرهای را داخل یخچال گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه زمان بدهید.
مرحله سوم: سرخ کردن شیرینی پنجرهای
برای سرخ کردن شیرینی پنجره ای، ابتدا قالب شیرینی را باید در روغن فراوان قرار دهید تا حسابی داغ شود. سپس قالب را در مایع آماده شده شیرینی پنجرهای ببرید تا نیمه قالب باید آغشته به مایع بشود و سریع قالب را داخل روغن زده و قالب را در قابلمه روغن تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود.
مرحله چهارم: پایان کار
پس از سرخ کردن شیرینیهای پنجرهای شما آماده است. شیرینیهای نان پنجرهای به دلیل آن که روغن زیادی را به خود میگیرد، بهتر است بر روی دستمال آشپز خانه قرار دهید تا روغن اضافه اش گرفته شود. بعد از اینکه شیرینی پنجرهای خنک شد، پودر قند را بر روی شیرینیها الک کنید و نوش جان فرمائید.
نکات طلائی در مورد تهیه شیرینی نان پنجرهای
دقت کنید قالب به کف قابلمه برخورد نکند.
وقتی شرینیها سرخ شدند، آنها را بر روی هم قرار ندهید.
در هنگام سرخ کردن بعد از کمی ظربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشود.
حتما بعد از اینکه چند تا از شیرینیها را که آماده کردید، مواد مایع را هم بزنید تا ته نشین نشود.
برای تزئین میتوانید از پودر هل و پودر پسته کمک بگیرید.
شیرینی پنجرهای اصلا ماندگاری بالایی ندارد. بهتر است تازه به تازه آماده شود.
حتما بعد از سرد شدن شیرینی پنجرهای روی آن را بپوشانید.
اگر مایع بعد از هم زدن سفت بود، مخلوط آب و گلاب تهیه بفرمائید.
قالب را کامل داخل مایع نبرید، زیرا وقتی در روغن ببرید دیگر از قالب جدا نخواد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *