تاثیر تغذیه در پیشگیری از ابتلا به کرونا
یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بهتر است در دوران گرونا از گیاهان ضد التهابی استفاده و از مواد غذایی که باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود، دوری کرد.
خبرگزاری میزان -
_ مهر نوشت: گلبن سهراب گفت: دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به آحاد جامعه توصیه میشود. چرا که مایعاتی همچون چای، قهوه و نوشابههای مشکی که کافئین دارند موجب دفع آب از طریق ادرار با سرعت بالایی میشوند. اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتری داشته باشد.
این عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: در شرایط کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز و…، را در برنامه غذایی خود داشته باشیم و از مواد غذایی که میتواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و شامل قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذایی که روغن جامد در آن وجود داشته باشد، دوری کنیم.
سهراب درباره بهداشت مواد غذایی در شرایط کرونا اظهار داشت: درباره انتقال کرونا از طریق مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد، اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستورانها به دلیل اینکه مجبور به برداشتن ماسک میشویم، خطر انتقال بیماری تشدید میشود؛ بنابراین توصیه ما این است که غذای بیرون را در خانه پس از گرم کردن، مصرف کنیم.
وی افزود: همچنین افرادی که تاکنون به کرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مکملهای ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *