نفرات برتر نخستین جشنواره شهید بهشتی معرفی و تجلیل شدند
- حجتالاسلام والمسلمین مرتضویمقدم، در آیین اختتامیه نخستین جشنواره علمی – پژوهشی شهید بهشتی گفت: امیرالمؤمنین برای کسی که حق را ببیند و در اجرای آن کمک کند، طلب رحمت میکند و همچنین رحمت خدا را بر کسی میخواهد که جوری را ببیند و آن را رد کند. امام علی سفارش میکند که همیشه طرفدار حق باشد.
وی افزود: وظیفه اصلی دستگاه قضائی اجرای عدالت و احقاق حق است و برای حفظ نظام چیزی در این عالم مفیدتر از اجرای عدالت برای حفظ نظام نیست و برای حفظ نظام باید عدالت را اجرا کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین مرتضویمقدم با اظهار اینکه مردم تشنه عدل و حق هستند، ادامه داد: این وظیفه سنگین بر دوش ما در دستگاه قضائی گذاشته شده است که اگر از عهده این وظیفه برنیاییم، در پیشگاه خداوند هیچ حجتی نداریم؛ چون هم قدرت و هم راه را به ما داده است و ما هم میتوانیم از این قدرت و استعداد و فکر، برای احقاق حق و اجرای عدل استفاده کنیم.
رئیس دیوان عالی کشور در ادامه سخنانش با بیان اینکه این دیوان نیازمند تولیدات پژوهشی پژوهشگاه قوه قضائیه است، گفت: پژوهشگاه میتواند بازوی توانمند برای ما باشد تا وظیفهای که قانون اساسی به دیوان عالی کشور سپرده به خوبی انجام شود. وظایف دیوان ما نظارت بر آرای محاکم و ایجاد وحدت رویه است. این همه رأی در مملکت صادر میشود که میخواهیم بر اینها نظارت کنیم که کار سنگینی است که نیازمند حمایت و همکاری بخشهای مختلفی از جمله پژوهشگاه قوه قضائیه است.
مرتضویمقدم گفت: بخشی از آرایی که قضات در سراسر کشور صادر میکنند به دیوان میآید و قضات ما آنها را ممیزی میکنند، اما بسیاری از آرا به دیوان عالی کشور نمیآید. ما نیاز به این داریم که این آرا از نظر معیارهای شرعی و حقوقی و قانونی سنجیده شود. این کار کمک میخواهد و اگر بخواهیم وظیفه خود را به درستی انجام دهیم به کمک زیادی نیاز داریم.
گفتنی است؛ در این مراسم، در بخش پژوهش برتر علی عزیزی، امین حاجیوند، مرتضوی گودرزی و شیما شبانی به عنوان نفرات شایسته تقدیر این بخش معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
در بخش پژوهشگر برتر نیز حجتالاسلام والمسلمین محمدامین کیخای فرزانه، شهید شاطریپور، کیوان اقبالی و فاطمه افشاری به عنوان نفرات شایسته تقدیر، تندیس و تقدیرنامه نخستین جشنواره شهید بهشتی را دریافت کردند.
در بخش ایدهی برتر نیز روحاله ورپشتی بروجنی، محمدرضا سرگزی، محمد خنیاگر، مرتضی اخوت، فردین خدابخشی، اکبر یوسفی کلجاهی، اسحاق دولتیاری و غزل گودرزی به عنوان نفرات برتر این بخش معرفی و تجلیل شدند.
در بخش رأی پژوهشی برتر نیز قاضی میثم اکبری، قاضی محمدمهدی شیرازی، قاضی مجتبی زارع و قاضی مهدی صانعی به عنوان نفرات شایسته تقدیر این بخش معرفی شدند و ضمن دریافت تندیس جشنواره، تجلیل شدند.