علی‎آبادی: مهم‌ترین مسئله در سال المپیک حفظ همبستگی و ایجاد آرامش است

10:39 - 26 بهمن 1399
کد خبر: ۷۰۱۷۳۳
دارنده مدال نقره و برنز کشتی فرنگی جهان گفت: در سال المپیک قرار داریم و تیم‌های ملی کشتی ما خود را برای حضور در این رقابت‌ها آماده می‌کنند، اما مهم‌ترین مسئله در این زمان حفظ همبستگی و ایجاد آرامش است.

- رحیم علی آبادی دارنده مدال نقره المپیک ۱۹۷۲ مونیخ در کشتی فرنگی در گفت‌وگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در مورد شرایط حال حاضر کشتی دنیا گفت: کشتی روند رو به جلوی خود را طی می‌کند و آن‌هایی که به دنبال کسب موفقیت هستند خودشان را آماده نگه می‌دارند. شرایط به دلیل شیوع ویروس کرونا کار را سخت کرده و این مختص ایران نیست بلکه برای کل دنیا است، اما آن کشتی‌گیرانی که هدفشان کسب موفقیت در المپیک است در هر شرایطی تمرینات خود را انجام می‌دهند.

وی در مورد اینکه چه توصیه‌ای به کشتی‌گیران و مربیان حاضر در اردو‌های تیم‌های ملی دارد گفت: توصیه‌ خاصی ندارم چرا که هم کشتی‌گیران و هم کادرفنی چندین سال است که در تیم هستند و کار خودشان را بلدند و همه جوره در تلاشند که کسب موفقیت کنند. البته در سال المپیک هستیم، اما شرایط به لحاظ اقتصادی کمی سخت شده و باید تلاش شود تا همه چیز در اردو‌ها فراهم باشد.

دارنده مدال نقره و برنز جهان تصریح کرد: البته ما در گذشته و در دوران خودمان با کمترین امکانات تمرین می‌کردیم، اما الان دیگر آن زمان‌ها گذشته و باید امکانات ویژه فراهم شود. اگر به کشور‌های مطرح در ورزش جهان نگاه کنید می‌بینید که برای ورزش خود برنامه ریزی دقیق دارند و در پی حفظ قهرمانان خود و در نهایت نیز به دنبال سلامت جامعه از طریق ورزش هستند.

علی آبادی در پاسخ به این سوال که در سال المپیک چه توصیه‌ای دارد: بچه‌ها و کادر فنی هرکدام چندین سال است که در تیم هستند چه آزاد و چه فرنگی فرقی ندارند و پیگیر کار هستند و همه جوره دنبال بچه‌ها هستند. نباید کرونا را بهانه کنیم؛ درست است که کار سخت شده، اما کشتی‌گیران ما نیازمند متخصص تغذیه، ماساژور و بدنساز هستند و باید برای هریک از قهرمانان خود یک برنامه مشخص داشته باشیم که البته می‌دانم که حتما کادر فنی و فدراسیون تمامی این مسائل را درنظر دارد.

مربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی گفت: در خبر‌ها شنیده‌ایم که المپیک توکیو صد درصد برگزار می‌شود، پس باید تمام تلاش خود را انجام دهیم که با آمادگی کامل در این رقابت‌ها حضور یابیم چراکه کشتی بعنوان یک ورزش مدال آور در المپیک‌ها شناخته می‌شود.

وی در مورد وظیفه فدراسیون در قبال پیشکسوتان گفت: پیشکسوتان زمانی برای این مملکت افتخارآفرینی کرده‌اند و شاید کم توقع‌ترین قشر جامعه‌ی کشتی باشند، اما نیازمند نگاه و توجه هستند و فدراسیون سعی کند که ارتباط خود را با این قشر گرانقدر کشتی بیشتر کند.

علی آبادی در مورد عملکرد فدراسیون کشتی گفت: با این امکانات و شرایط کسانی که در فدراسیون و کادر‌های فنی کار می‌کنند تمام زندگی و وقت خود را برای کشتی گذاشته‌اند و این جای تقدیر دارد. البته هیچ موقع در فدراسیون‌ها تمامی قهرمانان دور هم جمع نشدند، اما کشتی در حال حاضر نیازمند یک همدلی و آرامش برای پیشبرد برنامه‌های خود است. اگر قرار است کار پیش بربد نباید دخالت‌ها و حرف‌های اضافی در میان باشد، البته باید انتقاد باشد چراکه بدون انتقاد سازنده کار پیش نمی‌رود، اما نباید کار به گونه‌ای باشد که موجب تخریب شود.

این پیشکسوت کشتی در پایان خاطرنشان کرد: کادر فنی و فدراسیون باید به تمامی داشته‌های خود برای حضور در المپیک دلگرمی بدهد و تمام نفرات حاضر در اردو بدانند که تا آخرین لحظه شانس حضور در این مسابقات را دارند تا انگیزه مضاعفی برای تلاش کردن در میان کشتی‌گیران بوجود آید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *